Продължава набирането на деца и младежи за „Феникс Джуниър”, както и доброволци в помощ на хора с увреждания!

Продължава набирането на кандидати за младежката театрална формация „Феникс Джуниър”. След проведения кастинг от екипа по проекта отново дават възможност на желаещите да се присъединят към прекрасното артистично семейство на Фениксите, сподели за СайтЪТ Иван Цветанов.

Иван Цветанов: Първо бяхме група приятели, след това “Феникс” се превърна в семейство и мисия!

„Набираме не само деца и младежи, но и доброволци, които да ни помагат. Обмисляме инициатива, при която доброволци да помагат на хора с увреждания, които да получат подкрепа и излязат от изолацията, срещнат приятели, хора, с които да поговорят, да излязат навън, да общуват и живеят по-щастливо и пълноценно. Идеята тук е не да набираме средства по проект или чрез спонсори, а да покажем, че има добри хора, които напълно безвъзмездно са готови да помогнат, да отделят от времето си, за да бъдат истински приятели. Тези хора са крайно необходими. това е проект в перспектива.

Театрална формация “Феникс” набира с кастинг деца и младежи за “Феникс Джуниър”

На този етап фокусът е върху детско-юношеската формация. За нея ни трябват не само хора за сцената, но и доброволци, които да работят по костюмите за спектаклите. Искаме да развием въображението на децата и те сами да предлагат идеи за костюми и декори. Трябват ни хора, които да застанат зад апаратната.

Вярваме, че ще успеем, защото, когато има истински смислена кауза, винаги се стига до нещо добро!”, сподели още Иван Цветанов.

Както СайтЪТ съобщи, Театрална формация “Феникс” към Сдружение Феникс 2009 стартира нов проект към Национален фонд “Култура” за създаване на нова детско-младежка театрална формация “Феникс Джуниър”.

Проектът цели създаването на нова театрална група за деца и младежи до 18 години по модел на вече съществуващата Театрална формация Феникс.

Проектът е насочен към интеграция и социализация на деца и младежи с и без увреждания. Той ще даде възможност на участниците да създадат нови умения за комуникация с различни деца и младежи, както и да преоткрият собствените си таланти и способности, за да развият нови умения.

Повече информация може да видите на фейсбук страницата Театрална формация “Феникс”, както и на новосъздадената страница на проекта Project-Phpenix Junior младежка формация “Феникс”

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

18°C Усеща се 18°C
1018hPa 88% 2% 1m/s 0deg

18°C Усещане 18°C
1022hPa 84% 20% 2m/s 140deg

19°C Усещане 19°C
1018hPa 77% 20% 1m/s 140deg