Продължава тормозът над Петър от Девня! Роми разбиха дома му и се самонастаниха в него! (ВИДЕО)

Бедите на Петър Петров от Девня, за който СайтЪТ разказа, нямат край. Тормозът продължава, научи медията ни от видео, споделено от лидерът на ПП “Възраждане” Кастодин Костадинов.

Пребиха мъж в Девня! Жертвата: Претекстът е, че им пречат кучетата ми, а истината е, че искат имота, в който живея!

Къщата, която Петър обитава и поддържа с договор от нейните стопани, живеещи в Германия, се намира на апетитно място, в близост до Музея на мозайките, един от стоте туристически обекта, и до Община Девня. Преди време Петър стана обект на шамарена саморазправа заради упоритостта, с която брани дома си от апетитите на местни “туранаги”, които искат да придобият имота по един или друг начин. Под претекст, че кучетата на мъжът пречат на девненци, той беше нападнат и бит.

В края на миналата седмица човекът заварва в дома си самонастанили се лица. За това споделя Петър във видеото на Костадин Костадинов. На място е извикана полиция, но неканените гости не се легитимират дори пред органите на реда.

Става ясно, че лицата, които са се настанили, за кратко време са успели да обзаведат дома с мебели и техника.

Едва след като се разбира, че председателят на “Възраждане” се намесва в случая, самонастанилите се лица се изнасят. За да се стигне до тази развръзка, на място отново е извикана полиция. За коментар е потърсен и кметът на Девня Свилен Шитов, който по информация на неговата секретарка в този момент е в командировка в Индия.

Очаква се отговорните институции да извършат проверка как се е стигнало до фрапиращия случай.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

16°C Усеща се 15°C
1016hPa 67% 0% 2m/s 130deg

13°C Усещане 12°C
1018hPa 74% 100% 1m/s 0deg

16°C Усещане 15°C
1015hPa 63% 100% 3m/s 330deg