Проф. д-р Явор Енчев и д-р Богомил Илиев от УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна участваха в най-големия неврохирургичен форум в САЩ

Проф. д-р Явор Енчев и д-р Богомил Илиев от УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна участваха в най-големия неврохирургичен форум в САЩ

От 21 да 24 април в Лос Анджелис /САЩ/ се проведе годишният конгрес на Американската асоциация на неврохирурзите (American Association of Neurological Surgeons). За пореден път България бе представена на най-големия неврохирургичен форум в САЩ единствено с ​участието на преподавателите неврохирурзи на МУ-Варна и УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна, проф. д-р Явор Енчев – началник на Клиниката по неврохирургия във варненската университетска болница и д-р Богомил Илиев от екипа на клиниката.

Там те представиха опита на Клиниката по неврохирургия с невроендоскоп-асистирана евакуация на подостри субдурални хематоми.  

Ежегодното участие на проф. Енчев и неговия екип в най-големия американски форум по неврохирургия има за цел да се взаимстват новостите в неврохирургичната практика, за да се осигури най-съвременното и най-ефективното неврохирургично лечение на пациентите на Клиниката по неврохирургия в УМБАЛ „Св. Марина“ – Варна, както и да се усъвършенства преподаването на студенти в МУ-Варна.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

19°C Усеща се 19°C
1016hPa 72% 20% 1m/s 0deg
16°C Усещане 16°C
1020hPa 86% 75% 2m/s 0deg
20°C Усещане 20°C
1015hPa 77% 100% 0m/s 0deg