Съветникът на “Възраждане” Георги Георгиев пита за девети път кмета на Варна за спортната зала в кв. “Владиславово”

Съветникът на "Възраждане" Георги Георгиев пита за девети път кмета на Варна за спортната зала в кв. "Владиславово"

За девети пореден път общинският съветник от “Възраждане” в ОбС – Варна Георги Георгиев отправя един и същи въпрос към кмета на града Благомир Коцев, относно залата в кв. “Владислав Варненчик”, предаде TheSite24. Георгиев посочи, че на 28.03 е бил получен отговор на предния 8-ми въпрос, който се е касаел за това кога ще бъде определена формата на стопанисване на залата. Според отговора, става ясно, че въпросният режим е в процес на обсъждане и прецезиране.

“Така е вече почти половин година. Колкото и да се опитваме да не го натрапване, вече и с просто око се вижда приемствеността от предното управление и новото”, категоричен бе Георгиев.

Той посочи, че едва след като предложението бъде внесено в Общинския съвет от името на кмета, то само тогава местният парламент може да вземе решение по въпроса с формата на стопанисване на залата.

TheSite24

“Разберете, там не могат да се извършват състезания свързани с топка! И докато вие се забавлявате в зала “Пленарна”, то спортистите пък имат нужда от залата във “Владиславово”. Там се случват събития, без да има назначен персонал, без да има щат, без да има мрежа! Искаме да знаем, кога най-накрая този казус ще бъде разрешен”, каза в заключение общинският съветник от “Възраждане”.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 9°C
1006hPa 87% 75% 8m/s 10deg

14°C Усещане 12°C
1008hPa 38% 75% 2m/s 70deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 41% 75% 4m/s 270deg