Сиракът със златно сърце Бойко Гренцке, който е спасил хиляди улични животни и помогнал на множество хора, със сертификат “Добрите примери”

Сиракът със златно сърце Бойко Гренцке, който е спасил хиляди улични животни и помогнал на множество хора, със сертификат "Добрите примери"

Сиракът със златно сърце Бойко Гренцке, който е спасил хиляди улични животни, със сертификат “Добрите примери“, научи СайтЪТ. Историята на Бойко е повече от трогателна. Младият мъж е родом от Благоевград, той е осиновен от американско семейство, но когато тръгва с осиновителите си за Америка, бива изоставен на летището.

Така той остава тук и обикаля различни домове за сираци.

По-късно решава да отдаде живота си на бездомните кучета, защото тяхната история наподобява неговата тъжна съдба. Така той чрез дарения изгражда приют, през които вече са минали хиляди бездомни кучета. Кучетата са ваксинирани, кастрирани и чипирани.

За тях се полагат специални грижи, а здравният им статус всеки месец проверява ветеринар. Родни политици от почти всички партии се опитват да се възползват от популярността му в региона, отказва на всички до един.

Свързва се с организации в чужбина и така намира дом и осиновители на кучетата. Апелът на момчето е кучетата да бъдат осиновявани, а не събирани на едно място, защото е трудно изхранването и грижите, а всичко това той го прави без никакъв бюджет или помощ от държавата.

Дейността на Бойко обаче не се ограничава само с това. Той помага и за интегрирането на деца излезли от домове за сираци. Грижи се за възрастни и болни хора. Зад гърба му са десетки спасени човешки животи. Мечтата на Бойко е да изгради център за временно пребиваване на пострадали животни , в който да работят деца от домовете.

Бойко от години е диагностиран с Бехтерев, това е форма на артрит, която поразява гръбначния стълб. Бехтерев причинява възпаление на ставите на гръбначния стълб (прешлени), което може да доведе до тежка, хронична болка и дискомфорт.

Дълго време зает от каузите си той пренебрегва заболяването си. В крайна сметка то започва сериозно да напомня за себе си да го затруднява в изпълнението на ежедневните му задължения. Ето защо освен апел за помощ за приюта си, който се издържа само от дарения, той моли и за помощ за лечение, което ще му даде възможност да продължи каузите си.

Всеки, който има желание да помогне на Бойко Гренцке, може да го направи тук:

BG34FINV91501217277928

BIC: FINVBGSF

Paypal: boikogrencke@gmail.com За вливане на лекарства .

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 14°C
1016hPa 63% 20% 4m/s 120deg

16°C Усещане 15°C
1018hPa 46% 40% 6m/s 200deg

18°C Усещане 17°C
1015hPa 39% 75% 2m/s 90deg