Стефан Вълдобрев и “Обичайните заподозрени” тръгват на лятно турне “Удивителни въпросителни”

Осем града, сред които и Варна, и нов албум с единайсет нови песни! “Удивителни въпросителни?” – това са предвидили музикантите за срещите си с публиката през юни и юли. В мореската столица почитателите им ще могат да ги видят на 29 юни в Летния театър.

Пилотният сингъл “Заедно сами” вече се завъртя в радио ефира, а видеото към песента е заснето с иновативната 360 градусова селфи камера, при която зрителят има възможност сам да избира ъгъла на гледане с мишката на компютъра си или с приплъзване на пръста по дисплея на телефона си. Песента носи характерния за групата китарен саунд и позитивизъм, съчетан с филофски дълбочини в лириката.

Музикантите споделят: “Преди да започнем записите на албума, решихме да представим повечето нови песни по време на зимните си концерти. Публиката ги чуваше за първи път и по нейната реакция избрахме кои да са синглите. В “Заедно сами” хората се включваха моментално в припева и крещяха с нас: Зумбае! Зумбае! Еееео. Така че нямахме никакви колебания. Следващиите два сингъла са на песните “Въпроси” и “Оцет ли пи, лимон ли яде”, това решение отново е инспирирано от хората пред нас.”

“!УДИВИТЕЛНИ ВЪПРОСИТЕЛНИ?” ще се появи на физически носител през май. Следва гастрол на “Обичайните заподозрени” в Лондон на 10 май и началото на лятното им турне в края на юни. То ще стартира на 27 юни в Арена Русе, ще мине през летните театри на Варна, Велико Търново, Пловдив, Бургас, Ямбол, Сливен и ще приключи в Stroeja Open Air в София. Билетите за всички събития вече са в продажба.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

16°C Усеща се 15°C
1000hPa 63% 100% 2m/s 30deg

17°C Усещане 16°C
1002hPa 54% 75% 5m/s 170deg

14°C Усещане 14°C
1000hPa 82% 75% 3m/s 100deg