Студентът от МУ-Варна Александър Петров е номиниран за Годишните музикални награди на БГ радио и има нужда от нашата подкрепа

Студентът от МУ-Варна Александър Петров е номиниран за Годишните музикални награди на БГ радио и има нужда от нашата подкрепа

Дебютната песен „Рисувах те“ на третокурсника от специалност „Медицина“ в МУ-Варна Александър Петров получи номинации в 5 категории за Годишните награди на БГ радио – БГ дебют, БГ песен, БГ текст, БГ изпълнител  и БГ видеоклип. Автор на музиката и аранжимента е Димитър Атанасов, а текстът е на бъдещия лекар. Александър Петров е и продуцент на музикалния проект.

Александър има нужда от нашата подкрепа, за да спечели награда от престижния конкурс на БГ Радио в някоя от категориите, в които е номиниран.

Гласуването е на сайта https://gmn.bgradio.bg/, като е необходимо да се изберат още 4 песни или изпълнители във всяка една от посочените категории.

Александър Петров представи дебютната си песен „Рисувах те“ в края на 2023 г. Режисьор на клипа e Павлин Иванов – Bashmotion – един от най-известните създатели на видеоклипове в България. Във видеото на „Рисувах те“ участва и младата актриса Маргарита Лъчезарова. Песента разказва вълнуващата история на двама влюбени, които се разминават в своите душевни търсения и губят любовта помежду си.

През 2022 г. Александър Петров достигна до финала на музикалния формат „Гласът на България“, завършвайки на почетното трето място.

Видео на песента „Рисувах те:

Пожелаваме успех на студента от МУ-Варна в престижните награди.

Годишните награди на БГ Радио са най-голямото музикално събитие за награждаване постиженията в българската поп и рок музика в България. Това са единствените музикални награди на територията на страната, които се определят изцяло от слушателите. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

11°C Усеща се 11°C
1007hPa 87% 100% 6m/s 30deg

13°C Усещане 11°C
1008hPa 47% 40% 2m/s 150deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 44% 75% 5m/s 250deg