Украинците, катастрофирали край Варна, са с 12 деца! Майката и две от тях са в реанимация в стабилно, но все още тежко състояние!

Детето, ударено от мълния в Бургас, е будно и контактно

Стабилно, но все още тежко остава състоянието на майката и двете й дечица, пострадали в ужасната катастрофа край провадийското село Бозвелийско, научи СайтЪТ.

Майка и двете й деца са между живота и смъртта след зловеща катастрофа край Варна

От пресцентъра на УМБАЛ “Св. Анна” съобщиха за медията ни, че те са настанени в реанимация, където все още медиците водят битка за живота им.

От свои източници медията ни научи, че пострадалото в катастрофата семейство е с 12 деца. Бащата, майката и пет от тях са пътували в катастрофиралия автомобил, а останалите в микробус, който ги е следвал. Жената е на 42 години, а децата, които все още са с опасност за живота, са момиченце и момченце на 4 и на 6 годинки. Едно от останалите деца, момченце, е настанено в отделението по ортопедия със счупено рамо, а момиченце със счупена ключица от катастрофиралия автомобил е получило медицинска помощ и е освободено за домашно лечение.

Припомняме и официалната информация от пресцентъра на полицията във Варна, според която вчера, сутринта, около 9.30 часа в района на с. Бозвелийско 47-годишен украинец, управляващ л.а. „Мерцедес“,  изгубил контрол над автомобила и се блъснал в челна стена на бетонен водосток, след което се преобърнал.

От удара са пострадали всички пътници в колата- двама възрастни и пет деца. Две от децата, както и тяхната майка са  настанени в болница с опасност за живота, а останалите пътуващи в автомобила са с контузни рани и са освободени за домашно лечение.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

7°C Усеща се 5°C
1014hPa 87% 0% 3m/s 90deg

1°C Усещане -3°C
1014hPa 86% 78% 3m/s 90deg

0°C Усещане -3°C
1015hPa 100% 59% 3m/s 290deg