Улично коте втрещи варненка със зловеща “огърлица”

Улично коте втрещи варненка със зловеща "огърлица"

Варненка се натъкна на гледка, която първоначално я шокира, а след това дълбоко разгневи и озадачи, научи СайтЪТ. Случаят е от тази сутрин в квартал “Владиславово”. Жената изпращала сина си на училище и обичайно пред входа ѝ я очаквала засада от дузина котки, които често хранела. В купчинката от улични любимци обаче детето забелязало , че едно от котетата има нещо странно проблясващо на врата си.

Какво било стъписването на майка и син, когато се приближили до животинчето и видели, че носи на врата си “огърлица” от счупен буркан. Котето едва държало главата си , напъхана в зловещия капан с остри ръбове.

Жената пуснала всичко, което носи и се заела да спаси котаранчо от хватката на стъклената заплаха.

Животинчето не само не оказало съпротива, а напротив, търпеливо изчакало сложната процедура по освобождаването си. Детето било щастливо от добрата развръзка, но не по-малко шокирано кой и защо е постъпил по такъв зверски начин.

Не е изключен и вариантът гладната писана да е пъхнала сама главата си в буркана, изхвърлен до боклука с неизвестно съдържание, а някой да е счупил впоследствие стъкления съд, за да може животното поне да диша.

Всичко е добре, когато свършва добре, но всички ние носим отговорност за уличните животни.

Намаляването на популацията им, прехраната и оцеляването им са грижа, както на държавата, на общината, така и на всеки от нас.

Важно е какъв пример даваме на децата си, за да възпитаме отговорност, състрадание и обич към всяко живо същество.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1015hPa 78% 1% 2m/s 12deg

19°C Усещане 19°C
1015hPa 92% 100% 1m/s 314deg

22°C Усещане 21°C
1014hPa 47% 73% 1m/s 133deg