В Аксаково организираха инициатива сред младежи под надслов „Не на агресията – нека бъдем добри”

В Аксаково организираха инициатива сред младежи под надслов „Не на агресията - нека бъдем добри”

В Аксаково организираха инициатива сред младежи под надслов „Не на агресията – нека бъдем добри”. Това съобщи във Фейсбук групата Аксаково/Aksakovo Станислава Стефанова, научи СайтЪТ. Във връзка с зачестилите случаи на насилие и агресия сред подрастващите, с цел превенция на противообществените прояви, престъпления и асоциално поведение при децата и за обогатяване на мартенската украса, Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ към Община Аксаково организира инициатива под наслов „Не на агресията – нека бъдем добри”.

Целта на инициативата е децата да работят като екип, да загърбят различията си и да си помагат, като приемат това за модел на поведение.

Деца от училищата в гр. Аксаково, гр. Игнатиево, с. Изворско, с. Въглен и с. Любен Каравелово се включиха в инициативата и заедно със своите преподаватели с много въображение и старание изработиха уникални мартеници, които да създадат празнична атмосфера.

Всички граждани и гости на града могат да ги разгледат в сградата на общинска администрация на 1 етаж – Центъра за обслужване на граждани.

Благодарим на всички включили се в инициативата:

• СУ „Св. Климент Охридски“ гр. Аксаково;

• СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ гр. Игнатиево;

• ОУ „Св. Климент Охридски“ с. Изворско;

• ОУ „Христо Смирненски“ с. Въглен;

• ОбУ “Иван Вазов”, с. Л. Каравелово.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

5°C Усеща се 4°C
1013hPa 95% 20% 2m/s 60deg
4°C Усещане 3°C
1014hPa 87% 11% 2m/s 70deg
8°C Усещане 6°C
1013hPa 71% 20% 3m/s 290deg