Варна е домакин на XXIII Национален фестивал на училищния театър на испански език!

Варна е домакин на XXIII Национален фестивал на училищния театър на испански език!

Варна е домакин на XXIII Национален фестивал на училищния театър на испански език, предава СайтЪТ. Фестивалът ще се проведе на 23 и 24 февруари, а домакин е Фестивален и конгресен център в морската столица. Програмата на XXIII FESTIVAL NACIONAL DE TEATRO ESCOLAR EN ESPAÑOL ще бъде изключително наситена, обещават организаторите на събитието.

Предвижда се да участват ученици и преподаватели от Варна, Бургас, Благоевград, Стара Загора, София, Велико Търново, Русе, Хасково, Пловдив и др. градове.

“Конкурсът с неговото XXIII издание, освен емоционално събитие за всички ученици, е и с изключителна важност за разпространението на културата на испански език. Години наред Националният конкурс за училищен театър на испански език събира ученици по испански език от езиковите гимназии в България.

Тази година, дългоочакваното събитие ще се състои във Варна, където групи от различни градове на страната ще представят пред публиката и пред свои съученици театрални постановки на испански език, подготвени с помощта на техните преподаватели”, заявиха за СайтЪТ организаторите на събитието.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 16°C
1008hPa 45% 40% 7m/s 300deg
17°C Усещане 15°C
1014hPa 26% 20% 6m/s 260deg
20°C Усещане 19°C
1009hPa 24% 20% 7m/s 280deg