Варна и “Аз вярвам и помагам” отново се обединяват за добро тази събота, пригответе капачките и стотинките!

Поредна мащабна акция за събиране на капачки и стотинки в името на доброто предстои тази събота пред Катедралния храм във Варна, съобщиха за СайтЪТ Владислав Николов – инициатор и председател на благотворителна кампания за събиране на капачки “Аз Вярвам и Помагам“, която стартира в град Варна през 2015г.  

Каня Ви тази Събота на предстоящото събитие “Събиране на КАПАЧКИ и СТОТИНКИ”, което ще се проведе на 29.04.2023 г .(Събота) от 09:00ч. до 14:00ч. пред Катедралата в град Варна в помощ събирането 500 000 и #каузаполовинмилион за закупуването на:

– Първият в България изцяло оборудван мобилен пункт за кръводаряване “Аз Вярвам и Помагам” в помощ обикалянето на градове и села и събирането на повече кръв за хиляди пациенти, които ще дарим на РЦТХ – Варна;
– Втората Детска/неонатална линейка “Аз Вярвам и Помагам” в помощ на хиляди бебета, която ще дарим в СБАГАЛ “Проф. Д-р Д. Стаматов – Варна”;
– Закупуването на медицинска апаратура и оборудване за отделението по Детска хирургия  в МБАЛ “Св. Анна – Варна”, където се оперират и лекуват хиляди бебета и деца от 0г. до 18г.

По време на събитието за кратко всеки ще има възможност да види на живо и да се снима с Първата за град Варна специализирана Детска линейка “Аз Вярвам и Помагам”, която преди два месеца бе дарена на ЦСМП-Варна в помощ на хиляди бебета и деца.

Моля да се обърне внимание на няколко важни неща:

– Капачките трябва да бъдат предадени в торби, чували или кашони, но НЕ и в туби;

– По време на събитието ще се събират и стотинки от 0,01лв., 0,02 лв., 0,05 лв., 0,10 лв., 0,20 лв., 0,50 лв., 1 лв. и 2 лв., които
  НЕ трябва да бъдат сортирани по номинална стойност и може да бъдат в обща торбичка, буркан или друг здрав съд;

Капачките и стотинките трябва да се предадат ОТДЕЛНО едно от друго;

По време на събитието ще има благотворителен дарителски базар на който ще се предлагат рекламни материали (чаши, тениски, магнити, ключодържатели, ароматизатори, вода с кауза, солети, кускус и юфка с кауза) с логото на кампанията и визията на Детска линейка “Аз Вярвам и Помагам” в помощ за събирането на повече средства;

На площада ще има и дарителски кутии, където всеки, който желае ще може да дари и хартиени банкноти в помощ на инициативата.

Припомняме, че от началото на кампанията преди 8 години до днес заедно с хиляди хора събрахме и предадохме за рециклиране над 241 000 килограма капачки.
Успяхме да закупим и дарим 22 медицински апаратури в отделенията по неонатология, родилните отделения и детска хирургия в СБАГАЛ “проф. Д-р Димитър Стаматов – Варна” и МБАЛ “Св. Анна – Варна”, които са помогнали на хиляди бебета и деца от цяла Североизточна България.
Заедно с цялата тази статистика само преди два месеца дарихме в ЦСМП Варна и първата за град Варна специализирана Детска/неонатална линейка “Аз Вярвам и Помагам” на пазарна стойност над 350 000 лв, които са събрани от капачки, стотинки и дарения. 

Благодаря Ви за подкрепата в толкова важната и ценна кауза в помощ здравето на хиляди бебета, деца и възрастни!”, написа Владислав Николов, председател на Сдружение “Аз Вярвам и Помагам”

Повече може да научите от тук:  https://www.facebook.com/azvyarvamipomagam

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

18°C Усеща се 18°C
1018hPa 94% 2% 2m/s 330deg

17°C Усещане 17°C
1020hPa 88% 20% 2m/s 140deg

19°C Усещане 19°C
1018hPa 77% 20% 1m/s 140deg