Във Вълчи дол канят на концерт „Заедно за Веси“

Благотворителен концерт  в помощ на 12-годишната Веселина ще се проведе във Вълчи дол на 14 май, вторник.

Той е част от мащабната кампания, чиято цел е в кратък срок да бъдат събрани 37 500 евро за спешна и сложна операция на момичето в Турция.

Концертът е организиран от учители от СУ „Васил Левски“, гр. Вълчи дол.

Залата на Културния дом в града ще бъде предоставена за събитието, а домакините организират базар във фоайето й. На него ще се продават домашно приготвени храни, ръчно изработени сувенири и декорация предоставени от местни жители. А също така – книги. „Ако някой у дома има книги, с които чувства, че може да се раздели, ще бъде чудесно да ги донесе, за да подкрепи кампанията“, обясни техническият организатор на Културен дом – гр. Вълчи дол Гергана Димитрова.

Очаквайте скоро пълната програма на концерта с всички местни изпълнители и гости от съседни градове. Концертът „Заедно за Веси“ е със специалното участие на ученици от 6-и и от 12-и клас на СУ „Васил Левски“ град Вълчи дол. А също Виктор Бояджиев, клуб „Етно танци“ и  Вокална група „Славейче“ на СУ „Васил Левски“ град Вълчи дол.

На сцената ще излязат още Фолклорен клуб „Жарава“ към Народно читалище „Димитър Благоев 1907“, Школа по народни танци „Пламъче“ към детска градина „Здравец“, група „Веселушки“, Женска фолклорна група „Теменуга“, оркестър „Соколи“, дует Владо и Стелко и Милена Петрова – всички от Вълчи дол. Гости на благотворителния концерт са трио „Слънчево“, фолклорен ансамбъл „Слънце“ от град Суворово, както и изпълнители от Ветрино: Детска вокална група „Цветница“, Стефани Стефанова, Димитър Петров и Детски танцоя ансамбъл „Ветринче“.

Концертът започва в 18 часа на 14.05.2024 г. Входът ще е срещу билет от 5 лева, а сумата ще бъде изцяло дарена за спасяването на Веси!

Всеки може да помогне, и като остави посилна за него сума в кутиите за дарения на различни места вграда или да внесе пари в приложената банкова сметка.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 17°C
1017hPa 72% 40% 6m/s 120deg

25°C Усещане 24°C
1016hPa 41% 0% 2m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1015hPa 57% 20% 3m/s 90deg