Във Варна се води досъдебно производство по случай на нанесена материална щета по дома на възрастен мъж

Съдът във Варна реши: Полицейски служител и негов помагач, обвинени в получаване на подкуп,  остават в ареста

Районна прокуратура – Варна ръководи досъдебно производство по чл. 216 от НК във връзка със случай на нанесена материална щета по дома на възрастен мъж. Инцидентът е от 9 февруари 2023 година, а на 10 февруари пострадалият е подал сигнал за него. Незабавно по случая е започнато разследване в ОД на МВР – Варна, информират от Апелативна прокуратура в морската столица.

Според събраните към момента данни, по стъклопакет на прозорец в апартамента на 76-годишният потърпевш е нанесена материална щета, изразяваща се в пукнатина с кръгла форма без счупване или проникване на предмет в жилището. Няма пострадали хора.

Изясняват се фактите и обстоятелствата около случилото се. По данни на пострадалия, той се намирал в конфликт с възрастна жена, живуща в отсрещния блок. Установява се съпричастността към инцидента на посочени от възрастния мъж лица.

Работата по разследването, която се извършват под ръководството и надзора на Районна прокуратура – Варна, продължава и към момента с разпити на свидетели, анализ на видеозаписи от охранителни камери и други процесуални действия.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 6°C
1015hPa 93% 11% 1m/s 0deg

8°C Усещане 6°C
1016hPa 68% 57% 5m/s 50deg

2°C Усещане 1°C
1015hPa 93% 40% 2m/s 260deg