Жители на варненския кв. “Кайсиева градина” искат изграждането на нова кучешка площадка

Жители на варненския кв. "Кайсиева градина" искат изграждането на нова кучешка площадка

Жители на варненския кв. “Кайсиева градина” искат изграждането на нова кучешка площадка, научи TheSite24. За целта живущите в квартала са стартирали и онлайн петиция. Инициаторите посочват, че обособените зелени площи за разходка на домашните любимци не са лукс, а необходимост.

Жителите на кв. “Кайсиева градина” настояват за изграждане на подходящи обособени зелени площи за разходка на домашни любимци – сенчести и удобни пространства, близки до естествената природа на животните (трева, дървета, храсти).

Успоредно с това искат и определяне на местата и размерите на обособените площадки след обществено обсъждане със заинтересованите граждани от квартала.

Ето, за какво още настояват жителите на кв. “Кайсиева градина” във Варна:

Изграждане на съоръжения за игра на животните, пейки за стопаните им, адекватна по височина ограда и врата с добро затваряне в обособените зелени площи за разходка на домашни любимци.

Осветление на територията на обособените зелени площи за разходка на домашни любимци.

Общинско стопанисване на зелените площи за разходка на домашни любимци – почистване, обезпаразитяване със съответните препарати, заключване на обекта за периода на обработването му с тях и обозначаване на карантинният му период, поддръжка на обекта (при повреда на огради, съоръжения и/или други повреди, както и поддържане на тревата.

Петицията може да подпишете ТУК

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

14°C Усеща се 14°C
1016hPa 82% 82% 1m/s 0deg

14°C Усещане 13°C
1018hPa 62% 9% 2m/s 60deg

15°C Усещане 14°C
1017hPa 72% 20% 4m/s 140deg