50-годишен бе осъден от Районен съд – Варна за грабеж над продавачка

Съдът във Варна глоби двама домашни насилници

Районен съд – Варна одобри параметрите на постигнато споразумение между прокуратурата и 50-годишен варненец, с което той се признава за виновен по повдигнатото спрямо него обвинение в грабеж на оборотни средства от магазин. Пред съда подсъдимият заяви, че е съгласен с постигнатото споразумение и се отказва от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред.

Страните по делото приеха за безспорно установено, че на 3 април тази година от магазин в централната част на Варна подсъдимият е отнел от владението на продавач-консултант парична сума от оборота в размер на 134 лева. Подсъдимият извършил грабежа с употреба на сила, като избутал с ръце пострадалата в страни от касата, след което отнел посочената сума от касовото чекмедже в търговския обект. Към момента причинените от деянията имуществени вреди са възстановени.

50-годишният мъж, неосъждан досега, получи наказание от една година лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години. В негова тежест са и направените по делото разноски. Съдебният акт е окончателен.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 9°C
1006hPa 87% 75% 8m/s 10deg

14°C Усещане 12°C
1008hPa 38% 75% 2m/s 70deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 41% 75% 4m/s 270deg