Адв. Бранимир Балачев: Близо 1 млрд. лв. са стрували на данъкоплатците изборите от 2021 година досега! Това е АМ “Хемус” от Варна до В. Търново! (ВИДЕО)

1 милиард лева са стрували на данъкоплатците в България изборите, провеждани от 2021 година насам. С тези пари досега АМ “Хемус” щеше да е стигнала от Варна до Велико Търново!

Това сподели адвокат Бранимир Балачев, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС от 3 МИР – Варна в предстоящите парламентарни избори.

“Искам да има яснота сред нашите избиратели във Варненския избирателен район. Като народни представители от 48-то НС, ние бяхме последните, които искаха да има нови избори. Считаме, че една държава не може да се управлява вечно от служебни правителства и второ – трябва да има действащ законодателен орган, който да приема адекватни закони за всяка една ситуация, която се развива в страната.

Затова положихме максимум усилия, загърбихме всякакъв партиен интерес и предложихме, единствени, на народните представители експертно правителство. Спомнете си има ли една политическа сила, която да е предложила правителство, в което да има само експерти! Ние положихме усилия, за да не отиваме на избори. Така или иначе тези наши усилия не се увенчаха с успех.

Имахме и друг аргумент. Знаете ли колко ни струват изборите от 2021 година до момента? Около 1 млрд. лв. Ако с този 1 млрд. лв. не бяхме ходили през всеки 5 месеца на избори, ние щяхме вече да пътуваме бързо и удобно по АМ “Хемус” от Варна до Велико Търново.

Бранимир Георгиев, ГЕРБ/СДС: Варна загуби две много ценни години, в които множество проекти бяха замразени от “Промяната” (ВИДЕО)

Сега пак се говори, че тези избори са преходни, че са ей така, да мине един цикъл, да се разходим до София и да се върнем след 5 месеца. Голямата мечта на някои хора, която съм убеден, че няма да се сбъдне, е да седнат на нечий кметски стол, много им се стои в кметски стол.

Те не знаят, че царската корона е тежка и още по-тежка е за този, който я носи. Славена Точева каза нещо, което ми хареса, че няма как един човек да се кандидатира за поста на кмета, което е изключително отговорна работа, когато преди това си ръководил 10 сервитьорки и пет камериерки.

Славена Точева: В ПП ГЕРБ младостта върви ръка за ръка с опита! (ВИДЕО)

Ние ще работим за това на тези избори след 2 април да има редовен кабинет. Подчертавам го като цел, това е казано многократно от нашият лидер г-н Борисов и ние ще направим всичко възможно да се представим както трябва, да съставим кабинет и държавата да излезе от хаоса, който е.

Заявявам, че първият закон, който ще предложа, ако вляза в следващия парламент, ще бъде законът за спекулата.

Надценки от по 200% са недопустими! Има начин, държавата ни в своето правно минало познава такива закони и ще внеса такъв закон.

Вторият закон, който ще внеса, е закон за миграцията, касаещ незаконното преминаване на границата. Защото и това не може да продължава по този начин. Не може по няколко хиляди на ден да прескачат границата и ние да ставаме за смях на цяла Европа.

Нашата работа и нашия девиз, наред с това да върнем здравия разум, да върнем стабилната държава, е да има държава!

Иван Портних: ГЕРБ/СДС е печелившият отбор! Инфлацията, манипулацията и излагацията най-добре илюстрират управлението на „Промяната” !

Държава ще има тогава, когато има мнозинство, когато има работещ парламент, когато има правителство. Ще спазим девиза “Съединението прави силата!”

По отношение на нашата дейност в 47-то и 48-то НС, аз и колегите, които стоят до мен, можем да се гордеем. Кой от останалите депутати, освен нашите, зададе смислени въпроси или реши някакъв проблем за Варна? Освен това, което Красен Кралев предложи и ние го подкрепихме, данъка в туризма да е 9%, а това е много важно за Варна, има и други важни теми.

Красен Кралев: Листата на ПП-ДБ събра хора „за“ и „против“ колите в Морската градина! (ВИДЕО)

Изборният кодекс – 18 часа съм стоял да гласувам и да върна възможността всеки да гласува както иска. Надявам се, че това ще има ефект.

Законът за медиацията – един изключително важен закон за правната и адвокатската гилдия. Законът за туризма – компенсациите за газ, ток, бензин, не мина без нашето активно участие.

Аз повдигнах въпроса да не прехвърляме безвъзмездно акциите на Пловдивския панаир, защото считам, че не е в интерес на варненци. Който иска да ги купи, защото тая дупка не може да стои сто години там. С тези пари ние ще направим нещо, което да е модерно.

По отношение на законодателната политика, ние може само да се гордеем. Няма друга парламентарна група от Варна, която да е била толкова активна. 5-6 гласа не ни стигнаха, за да се гласува Варна да има 220 млн. лв. още преди година.

Знаете ли кои не гласуваха? Не гласува Гуцанов, не гласува Лорер, не гласуваха и останалите от ПП и ДБ.

Ние имаме държавни ангажименти, но ние сме в НС, за да защитаваме нашия регион. Ще направим възможно всяко едно нещо, което е важно за Варна, да излезе от нас и да бъде гласувано.

Някой сеща ли се за кораба Вера Су? Казах ли, че там ще загубим маса пари?! Знаете ли, че загубата е огромна, питайте областния управител! За 200 000 лв. продадоха кораба, а имаме вложени над 3 млн.лв. С 2,5 млн.лв. щяхме да направим една забавачница. Но това е управлението на ПП.

Не една година, а пет няма да ни стигнат да оправим това, което те съсипаха”, коментира адв. Бранимир Балачев.

Повече вижте във видеото!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 3°C
1013hPa 100% 75% 3m/s 100deg
5°C Усещане 5°C
1013hPa 87% 15% 0m/s 0deg
6°C Усещане 5°C
1013hPa 87% 0% 2m/s 350deg