Славена Точева: В ПП ГЕРБ младостта върви ръка за ръка с опита! (ВИДЕО)

Като представител на младежката листа на ГЕРБ/СДС искам да споделя, че темата за младите, умните и красивите в политиката в днешно време е изключително актуална. И аз бих искала да ви кажа каква е разликата между младите хора в ГЕРБ и тези в “Промяната”, коментира днес на пресконференция в централата на партията кандидатът за народен представител Славена Точева, предаде репортер на СайтЪТ.

“Както в предходното Народно събрание, г-н Борисов гласува доверие за пръв път на толкова младежи, които бяха народни представители. Така тук в нашата листа има петима представители на младежката организация, за което благодарим за гласуваното доверие на г-н Портних. Имаме инженери, финансисти, спортисти, но уверявам ви, нямаме едно – нямаме младежи, чиито родители са приватизирали най-апетитните имоти в сърцето на морската ни столица. Тук бих искала да наблегна на това, че в ПП ГЕРБ младостта върви ръка за ръка с опита.

Откъде идва това самочувествие, че първата ти работа може да бъде като областен управител, като кмет? Гледайки вчера представянето на листата на колегите в София се замислих, че тук имаме същия проблем – хора без опит са кандидати за власт. Те не са кандидати за народни представители! Ако в лицето на нашия кмет г-н Портних не беше направил толкова за Варна, какво щяха да обсъждат?! Защото, това, което направиха те, е нула. Абсолютно нищо построено от тях. Няма нито един обект, до който да застанат и да кажат – това направихме ние за последните две години.

В качеството си на народни представители от ГЕРБ в предходния парламент предложихме 220 млн.лв. за Община Варна и област Варна, но управляващите тогава решиха, че това е много за варненци. Според тях варненци не заслужават тези пари и гласуваха против. Те решиха, че не заслужаваме да имаме магистрала “Хемус”, след което да се стигне до изграждането на Индустриалната ни зона. Що за арогантност е да спреш бюджета на собствения си град?! Какво ще кажат тези хора на варненци сега в предизборната си кампания? Благодарение на тях нямаме бюджет ивсичко е спряло.

Аз дълбоко вярвам, че варненци са разумни хора, защото разумните хора се учат от грешките и на другите. Имаме за пример изключително лошият опит, който наблюдаваме в последните две години при случващото се в държавата. Ако не си вземем поука, на 2 април същото ще се случи с градовете ни. В момента някой трябва да спаси България, защото всички знаем в каква посока вървим. Нека на 2 април бъдем разумни и да гласуваме за стабилността в страната ни!”, коментира Славена Точева.

Повече вижте във видеото!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 3°C
1019hPa 71% 75% 4m/s 290deg
4°C Усещане -2°C
1022hPa 35% 20% 11m/s 280deg
7°C Усещане 2°C
1022hPa 29% 20% 12m/s 280deg