Адв. Бранимир Балачев – ГЕРБ/СДС Варна: Трябва да победим, за да може да се спре разрухата в страната!

ГЕРБ/СДС – Варна се цели в шест мандата на предстоящия парламентарен вот на 2 април. Това каза кандидатът за народен представител от коалицията адв. Бранимир Балачев на среща с ГЕРБ Приморски.

Адвокат Балачев разясни законовите промени във връзка със смесеното гласуване и подчерта, че е важно СИК да отчитат правилно в протоколите вота на гражданите, насочи вниманието как да се избегнат рисковете за невалидни бюлетини и недействителен вот. Той посочи въпросите, които ще зададе към ЦИК за смесеното и равнопоставено отчитане на хартиеното и машинно гласуване.

“Трябва да победим, за да може да се спре разрухата в страната, да приемем бюджет за 2023 г. – най-после след 2 годишно закъснение и дори саботиране от страна на Промяната на бюджета на Община Варна, както и да бъдат отворени европейските програми и Планът за развитие и устойчивост” подчерта Балачев.

Румяна Цветкова, член на РИК, разясни особеностите на протоколите за отчитане на резултата и контролите, които трябва да се правят, за да са точни резултатите в тях.

Срещата беше организирана от районния председател на ГЕРБ Приморски Лилия Христова и в нея присъстваха членове на районната структура, както и кметът на район Приморски Петя Проданова.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 2°C
1019hPa 69% 75% 8m/s 290deg
5°C Усещане -1°C
1022hPa 36% 0% 11m/s 280deg
7°C Усещане 2°C
1022hPa 26% 40% 11m/s 280deg