Адв. Бранимир Балачев: Само ГЕРБ/СДС може да изведе страната от кризата! (ВИДЕО)

Само ГЕРБ/СДС има експертния капацитет да спре хаоса в страната, като поеме отговорността за съставяне на редовно правителство за излизане от тежката политическа и икономическа криза. До нея се стигна след катастрофалното управление на Промяната и ДеБъ, на кабинета „Петков – Василев“.

Това каза за СайтЪТ адвокат Бранимир Балачев, кандидат за народен представител от ГЕРБ/СДС – Варна.

Той коментира изявленията на служебния финансов министър Росица Велкова, която очерта мрачни прогнози за финансовото състояние на държавата и за необходимостта от здрави мерки и финансова дисциплина.

„Това, за което ние от групата на ГЕРБ/СДС в НС предупреждавахме още от миналата година, когато започна едно безразсъдно харчене на пари от правителството на Кирил Петков и Асен Василев, раздуване на разходите, раздаване на компенсации на калпак . Предупреждавахме за чудовищната инфлация, за високите цени на газа и горивата, разкрихме посредниците с комисионни.

Заради инфлацията и бюджетния дефицит не ни приеха в еврозоната и това ясно ни го посочиха от ЕК. Да не забравяме, че правителството на ГЕРБ подготви и вкара страната в чакалнята на еврозоната. Управляващите от Промяната за всичко това се оправдаваха с войната в Украйна“, каза адв.Бранимир Балачев.

Държавата е в тежка икономическа криза и тежко, и горко на следващото правителство, което ще поеме управлението й. Може би затова Промяната и ДБ заявяват, че правителство няма да има, те искат да избягат от тази отговорност да управляват с тези негативи и кризи, които самите оставиха на българските граждани.

ГЕРБ /СДС знае как и какви са финансовите проблеми, как да се постигне финансова стабилност . Не веднъж сме вземали много сериозни мерки за увеличаване на събираемостта, орязването на излишните разходи в държавния бюджет и да харчим толкова, колкото имаме, без заеми, които вземаше правителството на Промяната всяка седмица и ни вкара в една дългова спирала”, каза още адв. Балачев.

Повече вижте във видеото!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 2°C
1019hPa 69% 75% 8m/s 290deg
5°C Усещане -1°C
1022hPa 36% 0% 11m/s 280deg
7°C Усещане 2°C
1022hPa 26% 40% 11m/s 280deg