Александър Йорданов: За 34 години демокрация не е имало такива загубеняци като промянаджиите

Александър Йорданов: За 34 години демокрация не е имало такива загубеняци като промянаджиит

Сред многото простотии на промянаджиите се откроява тази с промяната в Конституцията, която определя кои длъжностни лица в държавата могат да бъдат номинирани от президента за служебни премиери.

Това написа в профила си във Фейсбук евродепутатът Александър Йорданов: 

“Моят съвет в настоящата ситуация е никой от тях да не се съгласява да става служебен премиер. Така ще лъсне абсолютната тъпотия на инициаторите на промяната по този въпрос. Ще го кажа още по-ясно. За 34 години демокрация не е имало такива загубеняци като промянаджиите. Но е факт, че те се пръкнаха и хвърлиха държавата ни в хаос и криза. А и голям грях сториха всички, които гласуваха за тях. Дано Господ им прости!

Те самите сега си патят. И си плащат за глупостта. Затова и за стотен път ще кажа истината. А тя е, че в живота, както и в политиката, трябва да се постъпва нормално. А не така, както това направиха т.нар. “промянаджии”. Защото с всеки изминал ден става ясно, че те заложиха на ненормалността.

Затова и моето лично решение е да продължа да живея нормално. И по никакъв начин да нямам вземане даване с промянаджиите. Накратко казано: чужда ми е ненормалността. Обичам хубавите дни за България!”, писа Александър Йорданов.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

19°C Усеща се 18°C
1001hPa 52% 100% 1m/s 0deg

14°C Усещане 14°C
1003hPa 75% 20% 4m/s 90deg

15°C Усещане 14°C
1000hPa 72% 75% 2m/s 110deg