Бойко Борисов: Аз съм убеден, че правителство няма да има

Борисов: България кеш пари няма да дава на Украйна

Аз съм убеден, че правителство няма да има. Ще изтърпим всичко, ще изтърпим обидите, ще изтърпим всичко, което ще изговорят днес колегите, защото сме длъжни пред нашите избиратели. Това заяви пред репортери в Народното събрание лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.“ГЕРБ категорично победи и е длъжен да предложи свое правителство, причедаде Труд.

Листопадите от другите партии не ни касаят, надавам се в 13:00 ч. да има държавници. Поехме целия риск, цялата отговорност, всичко най-добро, което можехме да предложим, сме го предложили”, заяви той.

Лидерът на ГЕРБ е категоричен – партията му няма да подкрепи втория мандат. Според Борисов третият мандат е имагинерен, тъй като не се знае на кого ще го връчи президентът.

“Ще имаме възможност в 13 часа да слушаме внимателно изказванията на парламентарните групи и мотивите, с които не искат да подкрепят правителството. Може би със същите мотиви ще откажем да подкрепим и тях.Той призова лидерите на всички партии да направят своите заключения и да не тласкат държавата към “нови, нови и нови избори”.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че в един глас “Възраждане” и ПП-ДБ действат заедно, а той самият не е разговарял с Делян Пеевски.

“Не съм разговарял с Пеевски. Аз разчитам на всички държавници”, коментира Борисов.

“Отново летим към избори. Тези, които днес вдигат ръка срещу правителството, ще трябва да обяснят какво ще ни донесат те”, добави той.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

24°C Усеща се 24°C
1009hPa 70% 0% 3m/s 260deg

20°C Усещане 20°C
1011hPa 88% 0% 1m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1010hPa 73% 75% 1m/s 0deg