Бойко Борисов: Няма напредък по съставянето на правителство

Бойко Борисов: Няма напредък по съставянето на правителство

След тези две години само нестандартно управление може да ни извади от сегашната криза, коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с депутати от парламентарната група на ГЕРБ – СДС в централата на ГЕРБ, излъчвана на живо на фейсбук профила на Борисов.

Да не останете с впечатление, че вече не сме опоненти или нещо се е променило в твърдостта на двете партии, уточни лидерът на ГЕРБ. Той ги запозна със срещата по-рано днес с лидерите на „Продължаваме промяната-Демократична България“ (ПП-ДБ), която се проведе в Народното събрание.

По думите на Борисов няма напредък по съставянето на правителство, има напредък по управленската програма. Мисля, че колегите все още не са готови да отговорят на нашата диалогичност, посочи Борисов. Ако до връчването на първия мандат ГЕРБ нямат отговори от ПП-ДБ, ще предложат кабинет на малцинството, стана ясно от думите на лидера на партията.

Борисов определи програма минимум – да имаме бюджет, най-важни определени закони и чак тогава да отиваме на избори и да се “почва отначало”.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1014hPa 79% 21% 2m/s 15deg

18°C Усещане 18°C
1015hPa 91% 98% 0m/s 340deg

21°C Усещане 20°C
1015hPa 53% 70% 1m/s 166deg