Бойко Борисов: С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ (ВИДЕО)

Бойко Борисов: С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ (ВИДЕО)

Бившият премиер обяви, че няма да преговаря повече с доскорошните партньори във властта

Не могат да се върнат на постовете си

ППДБ фалшифицират документи! Всичко се праща на Лена за одобрение. Денков поощрява Кирил да чупи бутилки. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който на Цветница бе на посещение в село Рупите, за да сади дръвчета с младежи от ГЕРБ.
“Съжалявам, че хората толкова бързо горят като лица – нито Денков, нито Петков, нито Василев могат да се върнат на постовете си. След тези лъжи, повече няма да се срещна с тях като личности”, коментира още Борисов.

“Видяхме какви партньори си намериха, свалиха Росен Желязков, натриха ни носа. Но на нашата маса няма да стъпят. Повече няма да преговаряме с тях”, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Той обяви, че е доволен от това, че Денков не стана министър на образованието. “Защото един преподавател, академик, университетски преподавател да поощрява да се чупят бутилки. Този човек вчера ни връща във времето на бой с пръчки на ученици. За какви преговори говорим. Никога Петков не е хвърлил бутилка в моя кабинет. Мене ме е срам от този инцидент, когато изшиба бутилка в кабинета на Росен Желязков. Видяхте разликите между ГЕРБ и всички останали”, обясни Борисов и уточни, че и сега работи с ДПС, защото е либерална партия.

Сдружение “Да запазим Корал”: Петков и Бориславова фалшифицираха подписите ни

Лена си направила фалшиво пълномощно

Кирил Петков и Лена Бориславова фалшифицираха подписите ни, за да може Петков да стане служебен министър. Те са за затвора, написа в профила си във фейсбук председателят на “Да запазим Корал” Атанас Русев.

Там той припомня, че по закон министрите нямат право да са в управителни съвети на неправителствени организации. Преди дни сайтът “Биволъ” написа за аферата с подписи менте.

С измамата Петков слага и свое подставено лице в управата на “Да запазим Корал”, а Лена Бориславова внася фалшиви документи с фалшиво пълномощно в Агенцията по вписванията.

В поста си Атанас Русев пише, че не само той, “но и 10 члена на сдружението, на които също са им подправени подписите могат да потвърдят случилото се.

На 13-ти май 2021 г. в 1:39 часа след полунощ, Лена Бориславова си изготвя фалшиво пълномощно, с което може да се разпорежда напълно с гражданското сдружение “Да запазим Корал” и подписва това пълномощно с фалшив подпис на Председателя на сдружението, Атанас Русев. Подписът на пълномощното не е саморъчно положен, а е изкопиран 1:1 от официални документи на сдружението, в случая спесимен на подписа на управителя на сдружението.

В същия тъмен нощен час са изготвени още серия неистински документи: Фалшифицираният подпис на Атанас Русев си личи, че е сканиран, а не саморъчно положен.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 17°C
1017hPa 72% 20% 6m/s 120deg

24°C Усещане 23°C
1016hPa 43% 0% 2m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1015hPa 53% 23% 3m/s 80deg