Борисов: Алексей Петров осигури логистиката за срещата ни с Кирил и Асен, но не е присъствал на нея

ГЕРБ-СДС утвърди водачите на листата за кандидат-депутати, Борисов е водач в 25-и МИР-София и в 16-и МИР в Пловдив

Ако ГЕРБ управляваше, заради случая в “Пирогов”, при който съветник на министър Тагарев е искал да се изхвърли дете от противошокова зала, включително и министърът щеше да си е отишъл от поста. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов при посещение на болница в Бургас, предаде NOVA.

Той коментира и твърдението, че Алексей Петров има участие в съставянето на кабинета. “Единственото, което съм казал, надявам се да спрат да му вдигат кокалите на човека, е, че той осъществи логистиката. След незаконните арести, след тяхното МВР – разговор между нас не можеше да се осъществи. Физическата среща беше невъзможна, дори в парламента. Алексей Петров осигури тази логистика, за да можем да си проговорим, като важното е, че той не е присъствал на срещата. Бяхме аз, Кирил и Асен”, подчерта Борисов. 

По повод изказването на президента Радев за задкулисното управление от петък, той подчерта: “Доколкото знам президентската институция има две основни задачи – да обединява, а втората да критикува. С първата той не се справя”.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

21°C Усеща се 21°C
1011hPa 73% 100% 2m/s 110deg

22°C Усещане 21°C
1012hPa 49% 20% 2m/s 310deg

23°C Усещане 23°C
1010hPa 43% 0% 4m/s 120deg