Четирима скочиха с нож на Тодор и приятеля му в Морската, Мая ги защити, но пострада!

Четирима мъже са нападнали в събота след полунощ Тодор и негов приятел в Морската градина, разказа за СайтЪТ потърпевшият.

Тодор е неузнаваем! Щастлив и благодарен! Затворил е мрачните страници в живота си!

От известно време мъжът, за който медията ни преди време писа, работи към Аквариума. Именно в този район, близо до Обсерваторията, той е разхождал едно от своите кучета по това време в компанията на свой познат, когато към тях се приближават порядъчно подпийнала компания.

До нападението се стига, след като мъжете питат по арогантен начин: “От кой отбор сте?”, а при отговора “От никой!” един от тях вади нож и скача върху Тодор.

Следва светкавична реакция от страна на кучето, което се хвърля да защити своя стопанин и само каишката е успяла да опази агресивният мъж от яката захапка на Мая, която е порода американски стафордширски териер.

Нападателят обаче успява да нанесе две прорезни рани на животното в областта на врата. Тогава спътникът на Тодор се спуска да спасява кучето и преди да се стигне до юмручна саморазправа, нападателите хукват да бягат. Причина за отстъплението е и реакцията на Тодор, който набира тел. 112 и вика полиция.

Докато чакат униформените, с изненада забелязват, че бабаитите са забравили документи, ключове и други лични вещи.

“Полицаите от Първо РУ дойдоха светкавично. Предал съм всичко, така че са улеснени да открият извършителите. Дал съм подробни показания, предстои разпознаване на нападателите. Аз лично не си позволих да реагирам, предвид досието, което имам. Запазих самообладание, но Мая отнесе пораженията и за пореден път ме спаси. Добре че другото куче не беше с нас. Тогава не зная какво можеше да се случи с тези хора, щеше да им остане урок за цял живот. Раните на Мая са дълбоки, предстои да я заведа на ветиринар. Забавих се, защото е много стресирана и изпитва силни болки, не ми позволява да направя компрес. Имаме вече час и ще се погрижа да получи нужната медицинска помощ. Надявам се хората, които й причиниха това също да получат това, което заслужават”, коментира за СайтЪТ Тодор.

Мъж от Варна оцелява в студа, благодарение на двете си кучета, които го топлят! Да му помогнем с работа и дом! (ВИДЕО)

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

16°C Усеща се 15°C
1013hPa 67% 100% 6m/s 360deg

13°C Усещане 12°C
1017hPa 88% 100% 2m/s 310deg

11°C Усещане 11°C
1015hPa 100% 20% 2m/s 300deg