Даниел Митов, водач на листата на ГЕРБ/СДС за Варна: Трябва да отидем на избори за убедителна победа! (ВИДЕО)

“Направихме всичко възможно България да има стабилен кабинет, който да издържи дълго и да води страната по пътя на необходимите реформи. Истината обаче е, че експериментите и сглобките трябва да приключат. Нашите некоалиционни партньори избраха да съборят стабилното правителство, въпреки всички компромиси, които направихме, стана ясно, че няма как да продължаваме с тези експерименти и в момента за нас е очевидно, че трябва да отидем на избори за убедителна победа“, заяви водачът на листата във Варна Даниел Митов, предаде репортер на СайтЪТ.

По думите му ако ГЕРБ – СДС управляваха, до сега АМ „Хемус“ щеше да е готова поне до Велико Търново, пътя Велико Търново – Русе щеше да бъде готов, както и  АМ „Струма“.

„ПП/ДБ избраха в последния работен ден на парламента да гласуват буквално срещу построяването на АМ „Струма“ . За тези три години на АМ „Хемус“ не е сложен един камък, метър асфалт не е направен, за да може да се завърши магистралата, от която има нужда Варна и цяла Северна България. Надявам се, че българските граждани през всички тези месеци и в последните три години са успели да си направят изводите за това кой може да управлява страната най-ефективно и най-добре – това сме ние от ГЕРБ – СДС, и ще направят избор, който в крайна сметка да позволи след изборите да се сформира политически стабилен кабинет“, добави Даниел Митов.

Що се отнася до листата Митов е категоричен, че тя се състои от доказали се добри специалисти, част от които имат история в парламента.

„За нас е важно в парламента варненци да бъдат представлявани от хора, които знаят какво правят, знаят как функционират институциите и не се отдават на екзотики. Ако искаме Варна да се развива, трябва да се подхожда сериозно. Изгубихме и сме на път да изгубим още пари от европейските фондове, които можеха да бъдат употребени за изграждането на важни инфраструктурни проекти и това само заради амбициите на едни определени хора от ПП/ДБ, които не желаят европейски пари в България“, каза още той.

Относно избирателната активност Митов посочи че негласуването не води до нищо добро. „Смятам, че дори в момента да има известно униние, когато наближат изборите хората ща започнат да правят своя избор и избирателната активност няма да бъда толкова ниска, колкото в момента всички предричат. Варненският отбор на ГЕРБ – СДС е силен, единен и ще го покаже в тази кампания и при резултата от изборите“.  

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

17°C Усеща се 17°C
1017hPa 72% 40% 6m/s 130deg

24°C Усещане 23°C
1016hPa 41% 0% 2m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1015hPa 53% 20% 3m/s 70deg