Иван Иванов оглави кандидат-депутатската листа на “Левицата!” във Варна

Иван Иванов оглави кандидат-депутатската листа на "Левицата!" във Варна

В Деня на храбростта и професионалния празник на Българската армия и военнослужещите ни  „Левицата!“-Варна призовава варненци за съвместни действия, за да стане Варна столица на мира в района!

„Коалицията регистрира кандидатската си листа във Варна за 50-тото Народно събрание с категоричното си убеждение, че тя се нуждае от компетентни,  отговорни и работещи личности, които да бранят интересите й в парламента, и да се борят Варна да е център на икономиката, културата, образованието, транспорта и мира.“  Така обобщиха визията  за предстоящата битка водачът на листата Иван Иванов и специално присъстващият за събитието председател на партия “АБВ” Румен Петков.

Водач на листата е Иван Иванов -предприемач, след него са местните лидери на “Движение 21” – Светлозар Златев и “АБВ” – доц. Георги Кючуков. Четвърта в листата е лицето на коалицията в отминалите местни избори и настоящ председател на общинската комисия “Здравеопазване” в местния парламент на Варна – Мария Тодорова. 

За доверието на жителите на област Варна ще се борят експерти от целия спектър на обществения живот, излъчени от всички общини в областта – право, медицина, спорт, туризъм, финанси, бизнес.

В коалиция „Левицата!“  участват: партия „АБВ (АЛТЕРНАТИВА ЗА БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ)“, партия „ДВИЖЕНИЕ 21“, партия „ЗЕЛЕНА ПАРТИЯ“, партия „ЗЕМЕДЕЛСКИ СЪЮЗ „АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ“, партия „НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ ЗА СПАСЕНИЕ НА ОТЕЧЕСТВОТО“ и партия „ПОЛИТИЧЕСКО ДВИЖЕНИЕ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ“.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 17°C
1017hPa 72% 40% 6m/s 130deg

24°C Усещане 23°C
1016hPa 41% 0% 2m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1015hPa 53% 20% 3m/s 70deg