ЕНЕРГО-ПРО провежда кампания за актуализация на данни с цел повишаване качеството на услугите

ЕНЕРГО-ПРО е в активна кампания за актуализация на данните за комуникация с клиентите с цел повишаване качеството на предлаганите услуги. Отчитайки нарастващата необходимост от дигитално обслужване и улеснена връзка с компанията, ЕНЕРГО-ПРО поощрява използването на бързи канали за получаване и предоставяне на информация от/на своите клиенти. Начините, по които се търси обратна връзка от клиентите във връзка с обновяването на техните данни в системите на ЕНЕРГО-ПРО, са посредством конвенционална и имейл поща, смс и телефон. Актуализацията отнема само две-три минути на адрес: https://update.energo-pro.bg/. Наличието на актуални и коректни клиентски данни дава възможност за по-лесно идентифициране и получаване на своевременна и бърза реакция от дружеството в случай на нужда.

С предоставяне на телефон за контакт важната информация достига до клиентите своевременно.

Със заявяване на електронна фактура клиентите имат предимството да получават всяка своя фактура бързо и удобно на собствен имейл адрес и разполагат с нея по всяко време от всяко електронно устройство.

Двата начина за комуникация – и-мейл и телефон, се допълват и биха могли да бъдат от полза в различно време, затова е препоръчително заявяването и на двете.

При възникване на допълнителни въпроси или необходимост от съдействие, клиентите могат да се свързват с със сътрудник на компанията на имейл адрес service@energo-pro.bg, телефон 0700 800 61 или удобен Център за обслужване на клиенти на ЕНЕРГО-ПРО.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

11°C Усеща се 11°C
1007hPa 87% 75% 5m/s 30deg

13°C Усещане 11°C
1008hPa 44% 75% 2m/s 0deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 44% 75% 3m/s 30deg