Варненка: Надписите “Демоните са тук” придават зловещ вид на Варна! Общината да вземе мерки!

Варненка: Надписите "Демоните са тук" придават зловещ вид на Варна! Общината да вземе мерки!

Варненката Димитричка Мирева се е обърнала с молба към община Варна да се вземат мерки по отношение на надписите, които всички жители на морския град познават, а именно: “Демоните са тук”. Писмото е адресирано към ПК „Благоустройство и комунални дейности” към Общинския съвет във Варна, видя TheSite24. Проблемът е от години и вече почти никой не се впечатлява от мрачните послания, които са налепени по спирки, фасади на сгради, огради и дървета. В последната една година обаче, действително активността на жената, която залепя зловещите лозунги, които са и ръчно изработени – зачестяват, а периметърът се увеличава като такива плакати могат да бъдат видени чак до Окръжна болница.

Друг проблем, за който жената алармира е липсата на тоалетни в Морската градина.

“Обръщам се към Вас във връзка с един нерешен проблем от много години във Варна, а по-точно липсата на тоалетни в целия град, включително и в Морската градина! Това е нещо, от което се оплакват и гостите на града ни, не само варненци. До сцена “Раковина” имаше тоалетни и ако е възможно нека да се подновят, а ако не – да се съборят и на тяхно място да бъдат изградени нови, самопочистващи. Такива са необходими за Морската градина, предвид факта, че там има много хора, които се разхождат и спортуват. Съществуващите в момента са в много лошо състояние и това е един сериозен за Варна проблем”, категорична е жената.

Мирева обръща внимание и на състоянието на асансьорите в пасарелките и спирките на градския транспорт, отчитайки, че те са мръсни и неподдържани, поради което е необходимо да се вземат мерки за тяхното редовно поддържане.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

16°C Усеща се 15°C
1000hPa 63% 100% 2m/s 30deg

17°C Усещане 16°C
1002hPa 54% 75% 5m/s 170deg

14°C Усещане 14°C
1000hPa 82% 75% 3m/s 100deg