Илия Коев: Двама служители на община Варна са задържани с подкуп

Проверки за интегритета на служителите на Общината вървят още от началото на мандата на кмета Коцев и няма да спрем дотук, каза още Коев

Поздравявам органите на реда за добре свършената работа днес. Това заяви на извънреден брифинг днес зам.-кметът по сигурността в Община Варна Илия Коев, предаде TheSite24. Той посочи, че са задържани двама служители на Община Варна, които са хванати с белязани пари, а цялата сума възлиза на 2000 евро. Коев коментира, че от началото на мандата на кмета Коцев се извършват вътрешни проверки.

“Имаме много сигнали. По тях се извършват проверки благодарение именно на гражданите. Няма да спрем дотук. Служителите, които си мислят, че няма да изпълняват законните си задължения, жестоко се лъжат. Проверката по случая в Община Варна е приключила. В момента текат следствени действия от страна на органите на реда”, поясни Коев.

Попитан дали ще има реакция, ако се получат сигнали за нарушения на новоназначени служители, той отговори, че независимо какви са служителите всеки ще си понесе последствията.

Коев благодаря на органите на реда за добрата им работа и подчерта, че Общината оказва пълно съдействие и работи в пълен синхрон с органите на реда.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 14°C
1016hPa 63% 20% 4m/s 120deg

16°C Усещане 15°C
1018hPa 47% 40% 6m/s 200deg

18°C Усещане 17°C
1015hPa 39% 75% 2m/s 90deg