Ивайло Костадинов е кандидатът за кмет на “Има такъв народ” във Варна

https://thesite24.net/ivajlo-kostadinov-e-kandidatat-za-kmet-na-ima-takav-narod-vav-varna/

Ясни са кандидатите за кметове на “Има такъв народ” за местните избори през октомври. Това съобщи във видеоизявление във Фейсбук лидерът на партията Слави Трифонов, научи СайтЪТ. Той представи кандидатите за кметове на партията за някои от големите градове. Партията има общо над 150 кандидати, каза още Слави Трифонов. 

Иван Портних е кандидатът за кмет на ГЕРБ във Варна, а Благомир Коцев на “ПП-ДБ”

За Варна кандидатът е Ивайло Костадинов

Ивайло Костадинов е кандидатът за кмет на Варна. Той има четири висши образования, едното от които е „Мениджмънт на водния транспорт“. Развива собствен бизнес. 

“Заставам пред вас с ясна визия и решителност да ръководя промените, от които се нуждае градът ни. Те ще спомогнат за разгръщането на потенциала, който Варна има като независимо, икономически стабилно, достойно и предпочитано място за живеене и развитие.

Част от проблемите, които изискват незабавни действия, за културната и икономическа визия за града – вижте във видеото.

Варна – това сте вие. А аз съм един от вас.”, заяви Костадинов в социалните мрежи.

А ето и кандидатите за кметове в част от областните градове:

За Пловдив кандидат за кмет е Станислав Балабанов – завършил е „Българска филология“ и „Журналистика“, в момента също депутат от групата на ИТН. 

Кандидатът за кмет на Разград е Мария Господинова – магистър по „Политология и дипломация“ и по „Национална сигурност“. 

За кмет на Пазарджик, кандидатът на ИТН е Тинко Василев, който работи като адвокат от 14 години, специалист по гражданско право, съобщи Слави Трифонов. 

За кмет на Благоевград кандидатът е Станислав Богдански, който е с две висши образования – „Публична администрация“ и „Национална сигурност“. Работи в сферата на застраховането и е част от парламентарната група на ИТН. 

Кандидатът за кмет на Ямбол е Милко Димитров – магистър по „Право“ и магистър по „Социология“. Има административен опит в сферата на социалните услуги в община Ямбол. 

За Плевен се издига кандидатурата на театралния режисьор Димо Дешев, поставил повече от 80 спектакъла за 40 години работа. Владее и превежда от няколко езика. 

За град Видин кандидатът на ИТН е Милен Милчев – магистър по „Търговия и финанси“, дългогодишен национален състезател и Балкански шампион по самбо, собственик на земеделски бизнес. 

За Стара Загора кандидатът е Тихомир Тенев – висшист инженер с дългогодишен опит в енергетиката в една от електроцентралите в комплекс „Марица – Изток“. 

Момчил Иванов е кандидатът на ИТН за кмет на Велико Търново. Той е адвокат, магистър по история, доктор по гражданско и семейно право. 

Кандидатът за кмет на Враца е Цветан Борисов – бакалавър по „Счетоводство и контрол“ и магистър по „Стопанско управление“. 

Тодор Иванов е кандидатът на ИТН за кмет на Бургас. Той е с две висши образования – „Машинен инженер“ и „Индустриален мениджмънт“. Бил е административен мениджър и управител 17 години на архитектурно дружество. Бил е заместник областен управител на Бургас от квотата на ИТН. 

За кмет на Търговище ИТН предлага Васил Иванов – експерт в областта на туризма. Бил е футболист, в момента се занимава с бизнес. 

Анатоли Станев е кандидатът за кмет на Русе – юрист и адвокат. Бил е член на Софийската адвокатска колегия, бил е директор на Регионалната инспекция по околна среда и водите в Русе. 

Иван Иванов е кандидат за кмет на Хасково, той е собственик на фирма за таксиметрови услуги в града.  

За кмет на Перник ИТН предлага Петър Костадинов – машинен инженер с управленски опит в общински предприятия. 

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

30°C Усеща се 32°C
1007hPa 50% 0% 6m/s 110deg

31°C Усещане 31°C
1006hPa 40% 58% 4m/s 320deg

34°C Усещане 35°C
1005hPa 36% 75% 5m/s 170deg