Иван Портних: Нека с вяра, надежда, любов и мъдрост Варна да върви напред! (ВИДЕО)

Иван Портних: Нека с вяра, надежда, любов и мъдрост Варна да върви напред! (ВИДЕО)

Избрахме днешния ден за регистрация на партия ГЕРБ за предстоящите местни избори не случайно, а защото е един прекрасен празник. Първо честито на всички празнуващи и нека с вяра, надежда, любов и мъдрост да вървим напред. Това заяви кандидатът за кмет на ГЕРБ в морската столица Иван Портних, предаде СайтЪТ. Той добави, че приема като висока оценка факта, че е издигнат отново за кандидат за кмет от ГЕРБ в морската столица.

“Това е много висока оценка за мен от страна на колегите ми, от г-н Борисов и за направеното до момента. Вярвам, че всички заедно ще успеем да върнем Варна към това темпо на обновяване, което демонстрирахме пред няколко години, въпреки спирала от избори и промени, които спряха всичко в държавата. Все пак, виждаме, че стъпка по стъпка Варна се връща към нормалното си темпо на развитие, имаме и много проекти, които трябва да реализираме за напред.

В момента се подготвя листата ни за общински съветници, както и финализираме номинациите за районни кметове. Някои от тях са кметове вече много години и благодаря на хората от районните организации, които са ги номинирали за нов мандат, но считам, че имаме нужда в три от районите от нови, по-свежи кметове, за да може още по-активно да работят районните администрации в реализация на проектите, които имаме”, коментира Иван Портних.

По отношение на опонентите му за предстоящите избори, кандидатът на ГЕРБ заяви, че някои от тях са започнали с кампаниите си рано, с откровени лъжи.

“Няма как да ги приемем сериозно. Ние гледаме винаги конструктивно, резултатно, стоим зад това, което сме направили защото сме направили много неща във Варна. Много неща бяха ремонтирани, включително и в момента се намираме в една зала, която беше ремонтирана със съдействието на общината и държавата. Така че, наслушали сме се на много неща, но резултатите се виждат”, добави Иван Портних.

Повече вижте във видеото!

Видео СайтЪТ

Иван Портних посети Общинската избирателна комисия във Варна заедно с административния секретар Павел Христов, депутат от ПГ на ГЕРБ/СДС

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

14°C Усеща се 14°C
1005hPa 88% 75% 3m/s 100deg

12°C Усещане 11°C
1008hPa 57% 27% 5m/s 270deg

12°C Усещане 12°C
1004hPa 87% 40% 3m/s 270deg