Канят варненци на концерта “Гласовете ви чувам! Пред изкуството всички са равни!”

Във вълнуващия, завладяващ и интригуващ, пореден концерт Гласовете Ви чувам в които по традиция участват предимно таланти сред хората със специфични потребности отново ще докаже максимата, че пред изкуството всички са равни!

Дом на културата на слепите вероятно  отново ще се окаже тесен да побере всички приятели, официални гости и съмишленици на  поредното издание на концертния опус Гласовете Ви чувам.
Основни организатори на пролетния сценичен ивент ще са  фондация Съпричастие(бел.авт. за хора с трайно увредено зрение) и модна-шоу агенция Идея Прима. 

Водещ и модератор на събитието  ще е Димитър Увалиев, а основен идеен вдъхновител -Слави Аврамов, шеф на Фондация “Съпричастие” към Съюза на слепите.

Сред официалните гости на спектакъла ще личат имената на зам- кмета на община Варна – Павел Петров, на кметовете на район Младост и Аспарухово Христо Христов и Ивайло Маринов, плюс много известни имена от обществения живот  на морската столица и варненски бизнес.

С очаквано присъствие на сцената на Дома на културата на слепите ще изпъкнат арт изпълнителите от Съпричастие: оркестър “Спектър” и вокалната група за градски и популярни песни “Еделвайс”, трио “Надежда”, както и творческите ансамбли на Съюза на глухите -“Варна” и “Ръка за ръка”.

Искра на вдъхновението с присъствието си ще запали  и популярният победител във формата България търси талант- Пацо-М.С.Flame, който и без инвалидна количка доказва, че гравитацията на човешкия дух няма граници.

Финалната поанта на пърформанса ще приключи с емблемата на концерта, песента “Моя Страна, моя България”, чийто рефрен бива запят от всички участници.
 
Снимки:  Геновева и Георги Зашеви.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

11°C Усеща се 11°C
1007hPa 87% 75% 5m/s 30deg

13°C Усещане 11°C
1008hPa 44% 75% 2m/s 0deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 44% 75% 3m/s 30deg