Наградиха млад служител на Общинска полиция – Варна за отлични резултати (ВИДЕО)

Кметът на Варна Благомир Коцев награди младши експерт Ивайло Иванов, служител на “Общинска полиция”, за изключителната му работа по разкриването на над 10 престъпления само за 3 месеца, предаде репортер на TheSite.

“Искам да поздравя Ивайло Иванов за неговата усърдна работа. За 3 месеца е успял да разкрие 10 престъпления и съм радостен да връча тази награда, защото ние с него имаме една и съща кауза – да направим Варна едно по-спокойно място за живот. Желая му много успехи в професионален и личен аспект”, заяви Благомир Коцев.

“Като цяло Общинска полиция се занимава с нарушители по пътищата, но и с разкриване на престъпления. Не трябва да се правят компромиси с нарушителите, трябва да има респект. Имало е и рискови ситуации. Една от тях е при задържането на лице, извършило множество грабежи. Той тръгна да буйства, но овладяхме ситуацията. Радвам се, че се оценяват усилията, които полагам на работа и това ме мотивира да се старая още повече. Според мен полицай не се става по задължение. Трябва да имаш хъс и да работиш това със сърце. Що се отнася до въпроса дали имаме проблеми и с пешеходци, това е ежедневие. За служителите на реда няма работно време, по всяко време сме на разположение”, коментира 26-годишния Ивайло Иванов.

От пресцентъра на ОД МВР Варна уточниха, че отличеният служител на реда е заловил  много водачи на МПС под въздействие на алкохол или наркотични вещества, спомогнал е за разкриването на противозаконни прояви свързани със забранени субстанции и кражби.

От постъпването си в системата на МВР – през 2018 година до сега, има  връчени четири писмени похвали от директора на ОДМВР Варна за проявен висок професионализъм , а пет пъти е бил удостоен с индивидуална парична награда от Министъра на вътрешното ведомство.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

No Content Available

Времето

11°C Усеща се 11°C
1007hPa 87% 100% 5m/s 20deg

12°C Усещане 10°C
1008hPa 47% 40% 2m/s 180deg

14°C Усещане 13°C
1008hPa 51% 100% 5m/s 250deg