Каузата “Не на насилието над жени!” събира на хоро дами на високи токчета в Морската градина!

Първото по рода си хоро на високи токчета с кауза ще се завихри на 24 юни 2023г., от 17.00 часа на входа на Морската градина – град Варна, съобщиха за СайтЪТ организаторите на събитието.

“Бъдете съпричастни и участвайте в ПЪРВОТО ХОРО НА ВИСОКИ ТОКЧЕТА, организирано от МЖП „Бизнес на високи токчета“ – с каузата НЕ НА ЖЕНСКОТО НАСИЛИЕ..

Елате с нас, да тропнем заедно на висок ток срещу насилието над жени , да ги подкрепим, да дадем сила и кураж на по-нежния пол. От Жени към жени…Ние всички, заедно, обединени – да се заявим, да вдигнем гордо глава, да покажем смело същността си, да споделим вътрешния си свят без страх.

Неслучайно избрахме дата 24 юни – Еньовден. ПЪРВОТО ХОРО на високи токчета е част от нашата инициатива „Горда съм българка“, която застава зад множество благородни каузи, и има за цел да съхрани и да предаде българския корен, знания и история, да напомни че българката, трябва да се гордее с родината и произхода си, да предаде това и на следващите поколения“, споделят от Дамски клуб “Бизнес на високи токчета”

Организаторите изказват своята благодарност за съдействието на община Варна и Клуб за Народни Танци “Моряците”.

“Радостни сме, че заедно сътворяваме чудеса!”, допълват инициаторите на емоционалната проява.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

11°C Усеща се 11°C
1007hPa 87% 100% 6m/s 30deg

13°C Усещане 11°C
1008hPa 47% 40% 2m/s 150deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 44% 75% 5m/s 250deg