Комодор отстъпи на КПС „Варна” във втория кръг от група „Елит”

Гарнитурите на „Комодор” при U 15 и при мъжете допуснаха загуби от съгражданите си от КПС „Варна” във втория кръг от група „Елит”.

При 15-годишните ватерполистите на „Комодор” претърпяха минимална загуба с 12:13, а при мъжете КПС „Варна” надигра комодорци при резултат 14:7. Срещите се проведоха на басейн „Д-р Любен Лазаров” в Плувен комплекс „Приморски” във Варна.

„При 15-годишните изтървахме мача в самия край. Очаквах, че ще отстъпваме повече в играта, но на практика не стана така. Двубоят вървеше равностойно през цялото време. В края успяхме да поведем, но в последните секунди две проведени атаки ни костваха победата. При мъжете съперникът тотално ни надигра. За момента не сме на нивото на шампиона от миналата година”, обобщи треньорът на „Комодор” Николай Николов – Майката.

Идната събота на отбора на „Комодор” предстои изява при 17-годишните. Във Варна в двубой от група „Елит” те ще приемат тима на „Славия”.

„Надявам се да покажем стойностна игра, винаги съм се интересувал от качеството на играта. И, разбира се, накрая да се поздравим с победа. По-следващата седмица при 15- годишните и при мъжете играем с ЦСКА”, коментира Майката.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

7°C Усеща се 5°C
1014hPa 87% 0% 3m/s 90deg

1°C Усещане -3°C
1014hPa 86% 78% 3m/s 90deg

0°C Усещане -3°C
1015hPa 100% 59% 3m/s 290deg