Костадин Костадинов: Правителство няма да има

Костадин Костадинов: Правителство няма да има

Правителство няма да има. Това заяви във Варна председателят на партия „Възраждане“ Костадин Костадинов, предаде СайтЪТ. Той посочи, че едно такова правителство ще доведе до самоубийствени последици за всяка една от партиите, които влязат в него. 

Костадин Костадинов, че политически сили, които имат желание да направят правителство, знаят, че участието в такава коалиция ще доведе до тежки електорални щети за тях. Костадинов прогнозира, че най-вероятно страната ще отиде на нови избори. 

За внесения от служебния кабинет бюджет лидерът на партията каза, че заложеният голям дефицит е разбираем на фона на “катастрофалното” управление на Кирил Петков. С този дефицит трябва да забравим за каквото и да било влизане в еврозоната за следващите няколко десетилетия, посочи той. 

Лидерът на “Възраждане” коментира и исканата оставка на главния архитект на Варна Виктор Бузев.

“Управлението на Варна е катастрофално, градът е в упадък, превърнал се е в гето и е с намаляващо население. Портних се опитва да си измие ръцете с Бузев, а вината на Бузев е единствено, че изпълнява заповедите на кмета, което и няма как да не стори, при положение, че му е подчинен”, категоричен бе Костадинов и определи случващото се като брутален цинизъм.

Той допълни, че не очаква кметът да подаде оставка, защото, по думите му, оставка се подава от хора, които имат морал, чест и доблест.

Варна има нужда от алтернатива и тя е „Възраждане“, заяви още Костадинов и допълни, че партията е готова със своята кандидатура за поста. По думите му тя ще бъде представена съвсем скоро на варненци. Според него „Възраждане“ ще направи всичко възможно да спечели местните избори в града, защото Варна не заслужава експерименти.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

19°C Усеща се 19°C
1017hPa 82% 20% 2m/s 0deg
15°C Усещане 15°C
1020hPa 90% 75% 3m/s 130deg
19°C Усещане 19°C
1017hPa 82% 40% 2m/s 130deg