Костадин Костадинов: Време да почнем да се държим като свободна и независима държава

Възраждане: "Информационно обслужване" АД призна, че никога не е правен тест на кода

“Вчера на пресконференция на Възраждане, на която обявихме, че до момента сме събрали 247 000 подписа за провеждане на референдум за запазване на българския лев, призовахме българското правителство да не изпраща искане за конвергентен доклад към ръководството на еврозоната.

Мотивирахме се с факта, че с темповете, с които събираме подписи, до 10 април (когато е края на срока) ще сме събрали между 550 000 и 600 000 подписа и референдумът ще е станал задължителен. Това, на свой ред, ще обезсмисли подобен ход на правителството, преди да се е произнесъл българският народ.

Току що на специален брифинг Министерството на финансите обяви, че се отказва да подава искане за конвергентен доклад – само ден след нашата пресконференция вчера! Това означава, че влизането на България в еврозоната няма да стане на 1 януари 2024 г., както беше предвидено. Приветстваме тази проява на здрав разум от страна на правителството и демонстрираното уважение към волята на стотици хиляди българи, които се подписаха и продължават да се подписват в подписката за референдума.

Уважаеми сънародници, постигнахме първа голяма победа в битката за запазване на лева и финансовата независимост на България! Ще победим и в останалите – ще съберем половин милион подписа, ще свикаме референдум и ще го спечелим!

Днес българският народ направи важна крачка по пътя към свободата! Крайно време е да стане ясно, че ние българите можем да казваме и НЕ, когато нещо не е в наш интерес. Време е да почнем да бъдем питани! Време да почнем да се държим като свободна и независима държава! Време ни е за Възраждане!”, коментира Костадин Костадинов в официалната си страница в социалната мрежа Фейсбук.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 2°C
1019hPa 71% 40% 6m/s 300deg
6°C Усещане 1°C
1022hPa 31% 0% 10m/s 280deg
9°C Усещане 5°C
1022hPa 27% 40% 12m/s 290deg