Мащабно събитие “Изживей България“ ще популяризира Черноморието сред туристическия бизнес от Германия

Мащабно събитие “Erlebe Bulgarien”/“Изживей България“ ще популяризира Българското Черноморие сред водещи представители на туристическия бизнес от Германия

В началото на месец юни, Слънчев бряг ще посрещнe над 180 ключови представители на туристическия бранш от Германия, Австрия и Швейцария

Мащабно събитие, събиращо на едно място над 180 от най-изявените представители на туристическия бизнес от Германия, Австрия и Швейцария, ще се проведе от 5 до 7 юни в най-големия ни курорт – Слънчев бряг!

“Erlebe Bulgarien”/“Изживей България“ се организира съвместно от fvw|TravelTalk (най-популярната и авторитетна медия за туризъм в Германия), концесионера на Летище Бургас и Летище Варна – „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД,  Асоциацията на инкаминг агенциите в страната, Libena Bulgarian Hotels (Melia Hotels), с подкрепата на Министерство на туризма. Полетите от/до Германия за участниците в събитието се осигуряват от авиокомпаниите Electra Airways/SunExpress и Fly Lili /International Carrier Consult.

Целта на провеждането на “Erlebe Bulgarien”/“Изживей България“ е популяризиране на дестинация „Българско Черноморие“ пред професионалистите в туристическия сектор от немскоговорящите страни, предоставяйки богата информация за развитието на туризма и условията, които предлага България като атрактивна лятна дестинация.

Програмата на тридневното събитие е наситена с множество срещи и включва специализирана конференция, модерирана от Клаус Хилдебрандт (главен редактор на fvw|TravelTalk) и Дирк Рогл (Travel Commerce), на която се очаква да присъства министърът на туризма – г-н Евтим Милошев, уъркшоп за представителите на туристическите агенции, обиколки из няколко от най-красивите кътчета на Южното Черноморие, посещения и събития в хотелите Hotel Melia Sunny Beach, Sol Nessebar Resort и Wave Resort.

„Във все по-конкурентната среда е много важно България да бъде маркетирана като туристическа дестинация! С това събитие създаваме огромна видимост за страната пред германския туристически сектор. Много съм благодарен на всички партньори и колеги, които правят това възможно!“, заяви Главният изпълнителен директор на „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД и Председател на УС на Алианс Българско Черноморие – д-р Франк Кванте.

„Българските хотели посрещат германски гости от много десетилетия. За нас това събитие е възможност да покажем пред нашите най-важни партньори съвременното лице на българския туризъм и прекрасните преживявания в Слънчев бряг и регион Бургас“, сподели Веселин Данев, Председател на УС на Българската хотелска асоциация.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

10°C Усеща се 10°C
1018hPa 93% 14% 1m/s 0deg

14°C Усещане 13°C
1016hPa 67% 100% 7m/s 110deg

14°C Усещане 14°C
1017hPa 82% 100% 3m/s 100deg