Музикантите от Clavexperience откриват София Филм Фест във Варна на 22-ри март

Този март честта да открият София Филм Фест във Варна имат неподражаемите момчета от Clavexperience. Непосредствено след прожекцията на „Клопка“ ще отбележим началото на фестивала с чаша в ръка в фоайето на втория етаж на Фестивален и конгресен център-Варна, съобщиха за СайтЪТ организаторите.

Clavexperience e музикално трио умело съчетаващо бийтбокс, синтезатори и глас. В състав: Димитър Горчаков – пианист, преплитащ невероятно класическата и джаз музиката със синтезатори, създавайки сложни хармонии, отличаващи се с изключителен звук; SkilleR – един от основоположниците в бийтбокса у нас, чието име е известно в световен мащаб; Павел Терзийски – певец със забележителен талант и докосващ глас, обхващащ широк спектър от тембри и имитации. Clavexperience смесват АйДиЕм, Трип Хоп, Джаз и Реге посредством спонтанни импровизации, а резултатът е неповторим и динамичен звук. Ще имаме възможността да да се насладим както на техните авторски произведения, така и на нова музика правена на момента.

“С нетърпение Ви представяме нашите специални музикални гости на 22-ри март от 21:00 ч. в централното фоайе на Фестивален и конгресен център – Варна. Вход свободен. Заповядайте да отбележим началото на 15-тото издание на София Филм Фест във Варна!”, гласи поканата, изпратена до медията ни.

Тазгодишното издание ще започне на 22-ри март (петък) от 19:00 ч. в зала 1 на Фестивален и конгресен център-Варна с филма на режисьорката Надежда Косева „Клопка“. Копродукцията между България и Германия достигна до сърцата на публиката още със световната си премиера в Сао Пауло.

Цялата програма на фестивала и съпътстващите събития можете да следите на страницата на София Филм Фест във Варна във facebook и Instagram

Билетите за филмовата програма са вече в продажба!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

11°C Усеща се 11°C
1007hPa 87% 75% 5m/s 30deg

13°C Усещане 11°C
1008hPa 44% 75% 2m/s 0deg

16°C Усещане 15°C
1007hPa 44% 75% 3m/s 30deg