На 6 април дават старт на мото сезона в Белослав

Откриват мотосезона в Белослав!

Мото сезонът в Белослав стартира на 6 април, съобщиха от пресцентъра на Община Белослав, предаде TheSite24. Поканени са всички любители на екстремния спорт и високите скорости.

Ето и поканата, която организаторите отправят към жителите на Белослав и гостите на общината:

Независимо дали сте заклет мото фен или просто сте любопитни за света на мотоциклетизма, това събитие гарантирано ще съживи страстта ви към всичко, свързано с мото! Пригответе се да станете свидетели на събитие, изпълнено с много адреналин и забавление.

Мястото е гр. Белослав, Централен площад “Възраждане” , датата – 6 април 2024 /събота/, началото – 10:00 часа!

Очакват ви много игри, забавления, награди, любими рок парчета, скара и голямо количество студена бира.

С мотори или без, с деца или без, с жени/мъже или без – всички са добре дошли!! Ако пък дойдете сами, гарантираме, че ще си тръгнете с десетки нови приятели!

За музикалното настроение ще се погрижат представителите от Рок-бандата “КАЛПАЗАНИТЕ ОТ СТАРАТА ШКОЛА”.

СЪБИТИЕ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ С КАУЗИ, В ПОДКРЕПА НА КАМПАНИЯ „АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ“.

Кампания “АЗ ВЯРВАМ И ПОМАГАМ” с кауза, насочена към закупуване на апаратура за неонатологичните отделения във варненските болници, в помощ на недоносените деца. За целта на тази кампания всеки ще може да дари средства в кутии, но ще даде своя принос и чрез закупуване на бутилка „ВОДА С КАУЗА“ /Aqua bella трапезна вода/.

От 2015-а година насам, всички ние подкрепяме и сме част от кампанията “Аз Вярвам и Помагам”. Целта е събиране на всички ненужни пластмасови капачки и предаване за тяхното рециклиране. С получените парични средства продължаваме с обществения принос за закупуването на медицинска апаратура за отделенията по неонатология и детска хирургия, обслужващи Североизточен регион на България.

С Откриването на МОТО-СЕЗОН 2024 продължаваме обединени с тази кауза!

След грандиозният успех в началото на 2023г с даряването на първата специализирана Детска/неонатална Линейка “Аз Вярвам и Помагам”, която дарихме в ЦСМП – ВАРНА в помощ на хиляди бебета и деца ма стойност над 260 000 лв се мотивирахме да съберем на 500 000 лв и #каузаполовинмилион за закупуването и даряването на:

Кауза 1:

Първият транспортен мобилен пункт за кръводаряване в България;

Кауза 2:

Първата неонатална линейка за нуждите на СБАГАЛ” Проф. Д-р Димитър Стаматов-Варна” в помощ на хиляди бебета от Варна, Шумен, Добрич, Силистра, Разград и много други градове;

Кауза 3:

Изключително ценни медицински апаратури и оборудване за нуждите на най-голямото отделение по Детска хирургия в Източна и Североизточна България, което се намира в МБАЛ “Св. Анна-Варна”.

На мероприятието ще бъдат осигурени кутии за събиране на парични средства в подкрепа на Аз Вярвам и Помагам , съвместно с „ВОДА С КАУЗА“. Всеки ще може да дари средства и чрез закупуване на “Вода с кауза” от търговските обекти, разположени по трасето със зони за публика при провеждането на събитието !

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

16°C Усеща се 15°C
1000hPa 63% 100% 2m/s 30deg

19°C Усещане 18°C
1000hPa 42% 75% 5m/s 170deg

14°C Усещане 14°C
1000hPa 82% 75% 3m/s 100deg