На мястото на бившия „Дом Младост” се изгражда изцяло нов СПА и балнео – комплекс, обявиха цените и на апартаментите!

На мястото на бившия „Дом Младост” се изгражда изцяло нов СПА и балнео – комплекс, изграден в паркова среда, включващ пет басейна с минерална вода, от които два открити, два закрити и едно водно огледало, медицински кабинети, зали за рехабилитация, физиотерапия, спорт и фитнес, научи СайтЪТ от специално създаден сайт, където са обявени и цените на апартаментите в мащабния комплекс.

Варненка: Очакваме с нетърпение новия басейн на Дом Младост, алтернатива в града няма!

Общата площ на комплекса ще е над 3000 кв.м., включващ градски плаж с чадъри и шезлонги за ползване от гражданите на гр. Варна. Комплексът ще е захранен с топла минерална вода. Центърът ще работи целогодишно и ще е отворен за всички желаещи да ползват услугите му. До комплекса ще има и жилищна част с апартаменти, която ще е с отделен вход от комплекса с басейните.

Вече са в продажба апартаменти, паркоместа, магазини и кабинети в обект в строеж „Дом Младост – жилищен и СПА комплекс” – Жилищна сграда с четири входа, специализиран рехабилитационен център (за хора с увреждания), спортно развлекателен комплекс с басейни, спа, търговски помещения, подземни гаражи.

Върху терен от близо 10 дка е предвидено построяването на жилищна сграда със застроена площ от 3368 кв.м., като в останалото пространство около нея са планирани зелени площи и обособяването на среда за отмора и възстановяване.

Живущите в сградата, както и външни посетители, ще имат възможност да се възползват от всички удобства и предоставяни услуги в този съвременен градски плаж, като достъпът до него е отделен от жилищната част, така че да не се нарушава усещането за сигурност и уединение на живущите. Зоната за развлечение включва изграждането на два закрити и два външни басейна, и джакузи с място за слънчеви бани, фитнес, масажни помещения, СПА център, както и кабинети, предназначени за извършване на специализирани рехабилитационни и спортно възстановителни процедури. Предвижда се басейните да бъдат захранени с термална минерална вода.

Обектът се състои от четири тела, всяко със самостоятелен вход и различна етажност. За нормалното обслужване на живущите в по-големите тела са предвидени по 2 и 3 асансьора. Последните етажи се състоят от жилища, с прилежаща покривна тераса с пергола, от която се открива нескриваема панорамна гледка към Варненското езеро, града и морето. Подсигурено е паркирането на 486 автомобила в закрити подземни паркинги на кота -3.80 и кота 0.00, отворен паркинг на кота +2.90, частично покрит от сградите над него, и открит външен паркинг.

Обектът ще бъде изпълнен от строителна компания с дългогодишен опит, доказала се с качествено и надеждно строителство на мащабни проекти.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

14°C Усеща се 14°C
1016hPa 82% 82% 1m/s 0deg

14°C Усещане 13°C
1018hPa 62% 9% 2m/s 60deg

15°C Усещане 14°C
1017hPa 72% 20% 4m/s 140deg