Незабравим музикален празник за Цветница с варненско участие обедини хора от всички възрастови групи в столицата

Незабравим музикален празник за Цветница обедини хора от всички възрастови групи в район “Връбница” на столична община Специалните гости на събитието бяха деца и ученици от училищата и читалищата в района, които с великолепните си изпълнения доказаха, че талантът няма възраст!

Малки и големи се включиха с ентусиазъм и представиха невероятни музикални и танцови изпълнения, които усмихнаха на лицата на публиката. Изключително забавление за публиката предоставиха и аниматорите на събитието, които създадоха още по-вълнуваща и интерактивна обстановка. Техните забавни представления и игри направиха преживяването на сцената още по-забавно и незабравимо.

Истински фурор на сцената предизвикаха и прочутия софийски духов оркестър, с диригент маестро Васил Делиев, които разтърсиха сърцата на всички присъстващи. Неизменното им майсторство и виртуозност допринесоха за едно незабравимо музикално преживяване. С оркестъра участваха и две много обещаващи певици, които развълнуваха пубиката с прекрасните си гласове, това са солистките, от Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”, Ангелина Милева от Варна и Пресияна Панова от София и изключителния български артист Орлин Павлов, който създаде вълшебство с великолепния си глас и изпълнения.

Той направи този концерт още по-специален и неповторим.

“С благодарност и радост искаме да изразим нашата искрена благодарност към всички, които взеха участие в нашия празничен концерт по случай цветница” заяви СайтЪТ Румен Костадинов кмет на Район “Връбница” в София.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 17°C
1017hPa 72% 40% 6m/s 130deg

24°C Усещане 23°C
1016hPa 41% 0% 2m/s 0deg

24°C Усещане 24°C
1015hPa 53% 20% 3m/s 70deg