Патриотичен автобус вдига духа на варненци с огромен трикольор и надпис “Мила Родино, ти си земен рай!” (ВИДЕО И СНИМКИ)

Патриотичен автобус обикаля из Варна в навечерието на Националния празник 3 март, видя репортер на СайтЪТ.

“Мила Родино, ти си земен рай!” е част от текста, който се вижда на гърба на градското возило, което впечатлява при пристигането си с огромен национален трибагреник отпред.

Автобусът пътува днес по линия № 12, а автор на атрактивната украса е отново неговия водач Ангел Неделчев, с който ви запознахме навръх Деня на виното и любовта. Водачът от ОП “Градски транспорт” стана известен с прекрасното си отношение към пътниците и своята работа, както и с желанието си да накара хората в автобуса за малко да се откъснат от грижите и се усмихнат. Днес в градското возило отново цареше хармония на фона на приятен музикален фон.

Ангел Неделчев – човекът, който кара хората да се усмихнат, докато пътуват в градския транспорт на Варна! (ВИДЕО)

” За пореден път с поредния празник, най-хубавия празник! Желая на всички българи да сме добри! Честит празник! Да сме единни, да сме сплотени, за да живеем по-добре. Нека всеки както може да отрази 3 март, Националният празник, както може, било то със знаменце или по друг начин, кой както го чувства. Аз така го чувствам, да украся автобуса”, сподели Ангел Неделчев за медията ни.

На гърба на атрактивното возило е изписан куплет от химна на България. “Мила Родино, ти си земен рай!” трогва минувачите, които се загледат в задната част на автобуса .

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

6°C Усеща се 5°C
1014hPa 92% 26% 2m/s 10deg
7°C Усещане 5°C
1014hPa 70% 50% 3m/s 140deg
6°C Усещане 4°C
1014hPa 81% 20% 3m/s 350deg