Петър Москов, КОД: Целта на лустрацията е да направи България богата и независима

Петър Москов, КОД: Целта на лустрацията е да направи България богата и независима

Лустрацията е единственият начин за справяне с корупцията и бедността. Това коментира Петър Москов, водач на листата на ПП “Консервативно обединение на десницата” във Варна, предаде СайтЪТ. Той посочи, че България е най-бедната страна в ЕС.

“Всички признават, че причина за това е огромната корупция, но премълчават, че тази корупция се поддържа от политическата и икономическата върхушка, чийто произход е свързан с бившата комунистическа партия и нейните репресивни служби”, допълни Москов.

ИСТИНСКИТЕ ОСВОБОДИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ

Политикът подчерта, че тази червена аристокрация е превърнала корупцията в начин на управление, с който ограбва данъците на българите и унищожават всеки опит за свободно и независимо предприемачество.

Петър Москов, КОД: Отстраняването на Радев е най-спешната задача

“Докато тези хора са на върха на политическата и икономическата пирамида, всякакви законопроекти, реформи и предложения за промени ще остават само голи обещания и нереализирани намерения.

Тези хора саботират всеки опит за изграждане на независими и ефективни институции и на свободна пазарна икономика. Те използват властта и държавните институции, за да задушават всяка икономическа инициатива, която може да създаде богати и независими граждани.

Нужна е лустрация, която да освободи България от тази престъпна мрежа. КОД е единствената партия, която неотменно и последователно се бори за пълна икономическа и политическа лустрация.

Петър Москов, КОД: На 3-ти март Русия капитулира пред Българя и съюзниците ни. Горди сме с подвига на ген. Колев!

Нужна е промяна в Конституцията, която да позволи със закон да могат да се налагат ограничения за участие в обществения и стопанския живот в страната на лица, ръководили, участвали и подпомагали дейността на режим, който е признат за тоталитарен, престъпен или човеконенавистен, както и за свързани с тях лица. КОД вече внесе такъв законопроект в НС и
ще продължи да го внася във всеки следващ парламент, Целите на лустрацията са обърнати към бъдещето, а не към миналото. Тя е единственият начин за справяне с корупцията и бедността”, каза в заключение Петър Москов.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

16°C Усеща се 16°C
1009hPa 70% 40% 7m/s 310deg
15°C Усещане 13°C
1012hPa 36% 20% 5m/s 250deg
20°C Усещане 19°C
1010hPa 24% 20% 10m/s 280deg