Помните ли Вяра? Вижте нейната невероятна трансформация!

Кученцето, спасено на границата между живота и смъртта и получило емблематичното име Вяра, днес е красавица, силна и очарователна, съобщават с гордост нейните ангели от Лъки Хънт, видя СайтЪТ.

Съдбата на Вяра трогна всички! Събраха пари за лечението й, има кандидат-осиновители!

Медията ни споделя и коментара от природозащитната организация без редакторска намеса:

“През май 2023 г., по време на акция на Lucky Hunt Projects , един малък, но силно потресаващ образ се мярва на пътя на екипа: кученце на около 6 месеца в ужасно състояние – кожа и кости, с увита, стегната и впита около врата тел и наранена трахея.

Отново най-добрият приятел на човека изпита зверската му жестокост! (18+)

В тази мрачна ситуация с единствен изход мъчителна смърт, благодарение на адекватната реакция и безкомпромисния професионализъм на екипа на Лъки Хънт, с финансовата подкрепа на дарители, и най-вече, благодарение на самата Вяра, която показа несравнима сила и желание за живот, всичко се промени.

Днес Вяра се възстановява забележително от физическите и психическите травми, които носи. В стационара на организацията, тя се социализира с другите кучета и възстановява доверието си към хората, благодарение на обичта и грижите, които получава непрекъснато от ангажирания екип.

Докато Вяра продължава своята борба, имате възможността да станете нейн виртуален осиновител чрез предоставянето на финансова подкрепа за нея тук: https://luckyhunt.org/pet/vyara/ или по някой от другите начини за дарение https://luckyhunt.org/donations/

С вас нашата сила става още по-голяма и трансформацията на живота на кучета като Вяра е възможна!”, гласи коментарът.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

15°C Усеща се 15°C
1015hPa 72% 0% 5m/s 100deg

13°C Усещане 12°C
1016hPa 74% 100% 2m/s 280deg

16°C Усещане 15°C
1015hPa 63% 75% 2m/s 350deg