Прокуратурата поема случая с тежката катастрофа край Варна, в която загинаха четирима

Окръжна прокуратура – Варна ръководи разследване във връзка с тежко пътно-транспортно произшествие с четирима загинали, съобщиха за СайтЪТ от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна.

От полицията с подробности за катастрофата с 4 жертви и двама ранени край Варна

Окръжна прокуратура – Варна наблюдава и ръководи разследване във връзка с тежко пътно-транспортно произшествие със загинали.

Инцидентът възникнал сутринта на 15 февруари 2023 година на стария път между Варна и Девня. Участници в катастрофата са два леки автомобила и един тежко-товарен. Според първоначалната информация по случая, в резултат от тежкия сблъсък са загинали четирима души.

По информация на СайтЪТ водачът на камиона е на 31 години. В болница са отведени жена на 45 години, мъж на 57 години и шофьорът на тежкотоварния автомобил. Все още няма подробности за самоличността на загиналите.

Незабавно е образувано досъдебно производство. Към момента на мястото тече оглед на местопроизшествието. Предстои назначаването на съдебно-медицински и авто-технически експертизи.

Работата по изясняване на детайлите около тежкия инцидент продължава под ръководството и надзора на Окръжна прокуратура – Варна.

Снимката е илюстративна

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

5°C Усеща се 2°C
1019hPa 52% 75% 4m/s 290deg
4°C Усещане -2°C
1022hPa 35% 20% 11m/s 280deg
7°C Усещане 2°C
1022hPa 29% 20% 12m/s 280deg