“Ритнитопъ” с благотворителен футболен търг, в подкрепа на засегнатите от земетресенията в Турция и Сирия!

"Ритнитопъ" с благотворителен футболен търг, в подкрепа на засегнатите от земетресенията в Турция и Сирия!

Бившият капитан на националния отбор по футбол на България Стилиян Петров ще бъде специален в благотворителен футболен търг, който ще се проведе на живо в понеделник, 20.02., от 19:00ч. Екипът на “Ритнитопъ” реши да започне кампания по набиране на средства в помощ на пострадалите от земетресенията в Турция и Сирия, предава СайтЪТ.

За целта иновативният футболен проект организира грандиозен футболен търг, който ще се проведе в YouTube канала на “Ритнитопъ”. Специален участнк в живото предаване ще бъде
Стилиян Петров!

Трагедията, случила се в Турция и Сирия накара мнозина да запретнат ръкави и да помогнат на пострадалите! “Ритнитопъ” отново се позиционира като социално отговорен проект с ясната цел да събере средства, с които да подкрепи засегнатите от земетресенията в двете гореспоменати държави!

Чрез организирането на най-големия български футболен търг, който се е провеждал дигитално! Всички са добре дошли, тъй като събитието ще е ОНЛАЙН и НА ЖИВО! Тук може да бъде намерено живото предаване:
https://youtu.be/BzJ6OvAJFNY

Формата на търга ще бъде отворена, като наддаването за артикулите ще протича в коментарите в YouTube. За целта е важно всеки, желаещ да участва, да се е регистрирал и да има профил, за да може да коментира в живото предаване!

Артикулите, които бяха събрани за търга определено носят със себе си огромна стойност, както емоционална, така и материална.

Футболистът на Левски и бивш капитан на националите Ивелин Попов дари 8 подписани от него тениски, сред които такива на националния отбор на България, Левски, Ростов и Сочи! Важно е да отбележим, че една от тениските е фланелката, с която отбелязва първия си гол за Ростов!

Настоящият капитан на българския национален отбор и футболист номер 1 на България за последните две години Кирил Десподов също се включи в кампанията на “Ритнитопъ”, дарявайки своя тениска за каузата!

В кампанията се включиха и други настоящи и бивши футболни национали, както и много футболисти, треньори, футболни дейци и прочие, като Тодор Неделев, Георги Илиев, Радослав Кирилов, Андреа Христов, Иван Турицов, Симеон Славчев, Георги Миланов, Димитър Илиев, Бирсент Карагарен, Галин Иванов, Илиан Илиев – Младши, Георги Русев, Мартин Луков, Емил Виячки, Даниел Димов, Генадий Ганев, Николай Минков, Илия Юруков, Валентин Антов, Янко Георгиев, Светослав Ковачев, Красимир Костов, Мирослав Маринов, Светослав Вуцов, Кирил Динчев, Християн Славков, наставника на националния отбор до 21г. Александър Димитров, бившият футболен съдия доц. д-р Радан Мирянов, както и съдията Георги Кабаков!

Специални благодарности, и то не на последно място, и на женския национален отбор по футбол, който се включи в кампанията!

Присъстват и други замесени страни, които се включват тепърва в кампанията, включително и фенове на любимата игра!

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

17°C Усеща се 16°C
1008hPa 45% 40% 7m/s 300deg
17°C Усещане 15°C
1014hPa 28% 20% 6m/s 260deg
20°C Усещане 19°C
1009hPa 24% 20% 7m/s 280deg