Роси и Стаси Станчеви: Добрият инфлуенсър е усмихнат пример и в реалния живот!

Специални гости в рубриката „Искам да съм като теб“ на Youth Street Varna са Раси и Стаси Станчеви, които с упорита работа, много чар и слънчево отношение към живота грабнаха заслужено отличието „Инфлуенсър на годината“. Може ли човек да се издържа и живее „на широко“ само с инфлуенсърство, какви качества са нужни, за да се превърне в доходен бизнес това хоби? Разчитат ли Роси и Стаси само на това? С какво още се занимават близначките и какви са техните амбиции? За това и още много други любопитни неща разказват очарователните близначки във видеото.

„За нас тази награда е голямо признание. Усетихме как трудът ни през годините беше забелязан, награден, за нас това наистина означава много и ни мотивира да творим, да продължаваме да се трудим, да сме постоянни. Това за нас е знак, че всичко си е стрлувало“, споделят близначките, които са канени като лица на популярни модни марки, на конкурси за красота и много арт събития.

Припомняме, че Роси и Стаси участваха в проекта на младежката медия „Град, целунат от морето“, реализиран с подкрепата на фонд „Култура“ към Община Варна, в забавното презентационно филмче на фирма ЗМБГ и Сдружение „Пресклуб Варна“, както и в други творчески начинания на медията ни.

Как се става инфлуенсър на годината, какво прави един инфлуенсър успешен?

„За нас добър инфлуенсър не означава само в социалните мрежи да си с много последователи. За нас инфлуенсър е да си добър пример. В реалният живот ако се усмихнеш и човекът отсреща ще ти се усмихне. Ние работим на този принцип. Дори на един човек да успееш да повлияеш по успешен начин, значи си добър инфлуенсър“, коментират момичетата.

Носи ли инфлуенсърът отговорност за формирането на ценности, трябва ли да бъде добър пример и да възпитава подрастващите?

„Нашите видеа са предимно забавни, комични, в същото време ние много държим на това да излъчваме позитивна енергия. Нашата аудитория е предимно от малки момичета и момчета и имаме за цел да ги научим да бъдат възпитани добре, да са мили един към друг, да не обиждат. Искаме един по-добър свят, затова наше мото е: Бъди промяната, която искаш да видиш!“

Роси и Стаси са успешни и в ролята на модели. Те споделят как са станали звезди и на модния подиум, където се качват по покана на популярният дизайнер Красимир Недялков.

„За нас беше голямачест за втора поредна година да участваме в националните награди за шоу, мода и бизнес, където ни наградиха за инфлуенсър на годината. Когато хората чуят „модел“ хората имат определени представи. Ние сме доста по-ниски от стандартните мерки, чувствахме се доста нисички и се шегувахме с това. Когато сме заедно обаче на сцената сме уверени и се чувстваме добре“, споделят още сладуранките.

No payment method connected. Contact seller.
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

Подобни

Времето

16°C Усеща се 16°C
1015hPa 88% 76% 2m/s 350deg
18°C Усещане 18°C
1017hPa 72% 40% 4m/s 110deg
18°C Усещане 19°C
1017hPa 100% 100% 1m/s 0deg